App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När åkte ni in m barn nr2?

När åkte ni in till förlossningen? Hur långt mellan värkarna hade ni? Blev ni hemskickade el hade ni börjat öppna er?

2013-04-29
majmamma81
majmamma81

Fcik värkar vid 8 på morgonen, försökte vila lite .. visste inte om det var på gång på ritkigt eller om det var förvärkar. Värkarna blev snabbt intensivare så då tog jag ett bad, ringde till förlossningen när jag kände att jag verkligen inte orkade mer, de bad mig komma in (tror jag ahde 4-3 min mellan värkarna)

..tog på mig, packade snabbt och vi lämnade dottern på vägen.Väl inne på förlossningen var jag öppen 7, hann inte med epidural som med min första förlossningen och fick lustgas istället, krystandet började nästan direkt, ville ha benstöden uppe, men barnmorskan hann inte ens plocka fram dem fråns huvudet var ute, en timme efter jag kom in till förlossningen var den lilla ute.

så nästan gång åker jag nog in lite tidigare, det var på gränsen!

2013-04-29
SandyMarie
SandyMarie

Jag kom till förlossningen 1½ timme efter att jag vaknat av vattenavgång. Det var 1 tim och 20 min efter första värken, mina värkar var rejält kraftiga direkt. Det var inte tal om att bli hemskickad eftersom jag var öppen 7 cm när vi kom in. 1 timme senare var förlossningen över :-)

2013-04-29
Isabelle _
Isabelle _

Jag ska iaf åka in när jag känner att värkarna är regelbundna.. Hade en hyfsat snabb förlossning så pratat me min bm om detta.. Men vi går se :)

2013-04-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...