App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

(null)

Jag vet inte riktig hur jag ska känna eller vad jag borde. Våran dotter är tre månader å killen är ute första gången ikväll å dricker öl. Jag kan känna lite att jag behöver ha honom hemma nu å ha hans stöd å hjälp. Kan förstå att Han vill utgå träffa sina kompisar men frågade honom om han kunde vara nykter. Men han ville dricka öl ikväll. Men då är det ju helt plötsligt inte bara stunden han är borta han inte kan hjälpa mig utan hela natten å sen kommer han behöva sova senare på morgonen. Eftersom jag ammar så behöver ju hon mig så man blir ju lite fast, men det gör mig inget älskar att vara med min dotter hon är ju bara liten en gång! Men jag kan känna mig ensam ibland för det känns som mitt liv står stilla medan pojkvännen och alla andra kan fortsätta precis som vanligt. Men det känns inte rätt att hålla honom hemma bara för att jag måste vara hemma men ändå tycker jag inte det känns ok att han är ute när jag får sitta själv med våran dotter.. Usch är jag dum? Känner mig så känslig! Jag har ju fått sätta mina största intressen åt sidan nu ett tag när hon är liten varför ska bara jag offra mig?! Men måste tillägga nästan ända sättet för honom att träffa sina vänner är att gå ut för dom har inga familjer så det är det dom sysselsätter sig med.. Men han kunde ju iaf varit nykter.. Eller?

2013-04-27
Tokir
Tokir

Förstår hur du känner. Er bebis är så liten och du behöver så mkt stöd du kan få nu i början. Klart han ska få träffa vänner men kanske lite tidigt att gå ut nu när bebisen är så liten. Som mamma är allt nytt och hormonerna flödar vilt, då är det skönt om man kan vara två så mkt som möjligt!

2013-04-29
emcb
emcb

Usch det låter inte roligt! Riktigt så har jag det inte. Han tar alltid henne å ställer upp när han är hemma han lagar mat handlar å städar. Men eftersom han går i skolan å jobbar är han inte hemma så mycket, men det gör han ju för våran skull. Men jag har varit lite deppig så jag tycker det är jobbigt när han vill roa sig. Även om han inte gör det ofta. Men därför får jag så dåligt sammvete för att han alltid ställer upp å jag känner att jag inte orkar själv när han är iväg. Hmm jag är så dålig på att förklara hur jag känner hoppas ni missuppfattar mig rätt

2013-04-29
Tokir
Tokir

Kan förstå dig. Tkr absolut att du kan prata m honom om detta o kräva mer av honom. D e ju hans barn oxo. Inte bara ditt. Vf ska du ta allt ansvar. O han måste ju inte dricka bara för att de ska ut. Min man är väldigt hjälpsam o sköter all disk, matlagning o städning här just nu. Han matar oxo lillen ibland när jag inte ammar. Kan egentligen inte klaga. MEN, när han ska på toaletten, eller duscha så gör han d som vanligt, ingen stress. Medan jag knappt kan ställa mig i duschen utan att varje sekund bara vänta på när jag ska behöva rycka ut o trösta en storgråtande bebis. Bebisen har jag allt ansvar för, medan mannen nästa vecka ska börja jobba dessutom o sen ska han fortsätta träna som vanligt efter jobbet hade han tänkt. Han kan fortsätta som vanligt men jag har ingen chans att göra d. Jättefrustrerad över d, men jag kmr defenitivt sätta ner foten om jag sen känner att jag behöver honom hemma. Gymmet kan vänta. Vi är trots allt båda två småbarnsföräldrar nu.

2013-04-28
Adde86
Adde86

Oj skrev fel inte tre månader tre veckor är våran dotter!

2013-04-27
Tokir
Tokir
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...