App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Buhuuuu

Blä och fy vad tjock jag blivit!! Trodde inte alls att det skulle kännas så här konstigt att få stora bröst och en rund gravidmage... Kanske beror det på bristningarna.. Det känns verkligen hemskt och inte som min kropp. Jag som längtat så länge efter att bli gravid, jag tycker att det är vackert! Men jag trivs inte!! Vad ska jag göra? Vänjer jag mig? Mina bröst har blivit kolossala och det syns verkligen att jag är gravid... God, help me!!

2013-04-27
Annabus
Annabus
Barn på 3 år och 6 månader

Jag njuter av att vara gravid, annars har jag en del komplex för min mage mm. De senaste veckorna, har bf idag, så ser mina läppar ut som jag förstorat dem. Helt okej men ska bli skönt när man slipper svullna fötter ansikte och fingrar mm.

2013-04-28
Oskv3
Oskv3

Jag förstår inte hur det ska bli bra igen bara... Jag är så kort och det är inte snyggt med världens bröst då.. Det smällde verkligen till! Över natten växte mina bröst upp två storlekar.. Inga kläder passar och min rygg (lätt foglossning) hindrar mig lite från att gå långa promenader.. Men jag tror på det ni säger att det är värt allt när bebisen kommer. :-) jag har ju bara sett fram emot graviditeten så länge och så är det inte alls som jag föreställt mig! Iofs kunde jag aldrig drömma om hur härligt det faktiskt är att känna bebisen i magen...

2013-04-28
Annabus
Annabus

Jag tog en bild på magen i v 6 när jag precis fått pluset, då tyckte jag att jag var uppblåst och plufsig, men nu när jag tittar på det tänker jag, fasen, vilken het kropp! Kommer inte ihåg att jag haft en platt mage en gång i tiden :) Kan bara hoppas att jag kan ta tillbaka den snart! Är i v 37 :)

2013-04-28
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 13

ja vet inte.. jag vande mej aldrig.. jag hatar å va gravid. men när man ligger me barnet på sin mage sen så e allt glömt å förlåtet ;-)

2013-04-28
osisen
osisen

du får tänka att alla andra tycker du är vacker:) och din sambo tycker nog att du är vackrast i världen för du bär resultatet av er kärlek bakom de bristningarna:)

2013-04-27
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...