App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid och mardrömmar

Är det någon mer än jag som har mardrömmar, vaknade nu precis och drömde att min granne var helt galen för jag åkte upp med hissen, har drömt allt möjligt när jag sover och brukar vanligtvis inte drömma så hemska drömmar när jag inte var gravid! Är helt skakis och svettig och mitt hjärta hoppas snart ur halsgropen, det jobbiga är att min sambo är på 30 års skiva som jag tackade nej till men skulle gärna vilja ha hem han:(

2013-04-27
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

Jag drömmer ständigt att min pojkvän är otrogen och att jag kommer på han varje gång. Sedan mår jag jättedåligt. När jag vaknar är det som en stor lättnad!

2019-07-18
Em311
Em311
Bebis på 1 månader

De där dagdrömmarna känmer jag igen. Jag tycker de är jätte äckliga och första var så hemsk att jag började gråta hysteriskt. Jag trodde nästan jag blivit galen;)

2013-08-16
Liiina89
Liiina89

Såg just att det va nån mån sen senaste inlägget. Men fortsätter under samma tråd.
Det va en väldig lättnad för mig att hitta den här tråden.
Har bara berättat för min man att jag har mardrömmar, men aldrig vad dem handlar om.

Törs inte skriva dem här heller ifall redaktionen skulle uppfatta det som stötande.
I början av graviditeten så va det mest dem vanliga mardrömmarna att mannen skulle vara otrogen..
Men nu är det riktigt otäckt.
Har slutat att titta på allt med våld i filmer, för att utesluta att det är dem som påverkar min sömn.

Har även dagdrömmar som gör att jag blir ledsen för minsta lilla och får ibland svårt att andas.
Tur man har hund så man kan gå av sig.
Annars brukar en het dusch hjälpa.

Lycka till ni alla med magar och otäcka mardrömmar

2013-08-16
jentami79
jentami79
Barn på 3 år

Jag drömmer mardrömmar varje natt, & det är alltid någon i min närhet som dör, alltid! På väldigt konstiga sätt. Jag blev väldigt rädd, vaknade och grät varje natt. Nu är de lite lättare att koppla bort eftersom de sker varje natt, men ja blir fortfarande rädd och ledsen!

2013-04-30
Otsn
Otsn

Hehehe Jag drömde också att vi fått våran bebis och att det var en pojke och att den såg ut precis som ett av barnen på mitt jobb :P

2013-04-29
jenturs85
jenturs85

Inatt drömde jag att jag hade fått min älskade bebis.. Bara det att hon var jättestor och jättetung :P inte jättefarlig dröm :P

2013-04-29
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Jag drömde mycket om födseln och förlossningen när jag var gravid. En gång födde jag vår katt... snacka om besvikelse. och doktorn svarade mig lugnt och stilla att set var heeelt normalt! att ibland "smittar" katten av sig på fostret och det blir en katt istället. så vi fick snällt åka hem med en katt i bilbatnstolen istället för en bäbis... helt sjukt var det! när jag vaknade så kände jag länge den dagen besvikelsen över att inte få någon bäbis utan en vanlig jäkla katt istället. Knasigt!! :-)

2013-04-29
klumpidunsa
klumpidunsa

Inatt hade jag en lugn natt inte drömt ngt utan bara haft skönhetsömn ;) hur har ni andra sovit

2013-04-29
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

God natt alla mardrömmare, imorgon får vi se vems som var värst :P

2013-04-28
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Ja de verkar vara ett problem för de flesta, får se vad man drömmer för spännande inatt, det verkar bara bli värre och värre drömmar för mig,:( men hoppas innerligt att detta bara stannar tillfälligt ,

2013-04-28
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa

Ja, en hel del intensiva och obehagliga drömmar har det blivit...

2013-04-28
ChildofJune
ChildofJune
Barn på 3 år och 9 månader

Jag drömmer om mord på familjemedlemmar, eller att mina får blir torterade till döds. Vi är alltid jagade och ska hitta gömställen... Har iofs alltid drömt mycket och speciellt mardrömmar men nu är det på en helt ny nivå..

2013-04-28
Annabus
Annabus

Jag drömmer mardrömmar hela tiden också... Verkligen jätte jobbigt :-/

2013-04-28
jenturs85
jenturs85

Jag har samma problem! Mardrömmar hela tiden! Nu senast så lämnade min sambo mig.. För min lillasyster.. Jag var inte glad när jag vaknade.. Var tvungen att väcka honom för att få det försäkrat att han aldrig skulle göra så :P hormoner....

2013-04-28
JaninaThersthol
JaninaThersthol

Har faktiskt klarat mig från mardrömmar denna graviditet. Men sexdrömmar däremot. Herrejisses!

Förra graviditeten så hade jag mardrömmar var och varannan natt, nu sover jag antingen för djupt eller för lätt för att drömma. Tror min kropp redan vart van vid annorlunda sömn när det är så tätt inpå.

2013-04-28
Betty86
Betty86

Usch för dom där mardrömmarna. Det finns en dröm som kändes så otroligt verklig å som fick mig att gråta under hela dan, jag hade riktigt svårt för att släppa den drömmen. Även fast jag vaknade så fortsatte den hemska drömmen när jag somnar om. Har fortfarande inte glömt den drömmen eller känslan jag fick av den, den drömmen krossade mitt hjärta då kändes de som. Har släppt drömmen, men glömmer den inte. Innan bebben kom va min hund min lilla (stora) bebis. Han börjar bli gammal å den hunden har inte haft turen med sig, han har fått göra många vändor till veterinären, för både ärftliga saker (t.ex. dåliga höfter) och för olyckor (blodöra, kennelhosta, trampat på glasbit, slitit av en klo osv). Drömde om att bara för att han varit med om så mycket å för att han e så gammal så fick han inte längre leva, att han levde på lånad tid å de va upp till oss att avsluta hans liv. Vi va tvungna att ta honom till skogen med en bössa. Tyvärr slutade inte drömmen där ens, men mer vill jag inte skriva. Har aldrig i hela mitt liv haft en värre dröm, kan ju säga att de blev en hel del tårar den dan. Satt som fastklistrad på hunden den dan, knappt så han fick äta utan att jag satt bredvid å skulle klappa. Men de värsta med dom där drömmarna som man har under graviditeten e ju att dom e så verkliga, så känslan man hade under drömmen sitter i länge efter att man vaknat.

2013-04-28
stiina123
stiina123
Bebis på 10 månader

Har drömt allt ifrån sexdrömmar till mardrömmar, inte kul

2013-04-28
Oskv3
Oskv3

Jag drömmer massor av skumma och otäcka och alldeles för verkliga drömmar :( Innan graviditeten hade jag aldrig mardrömmar i princip och jag sov jättegott.

2013-04-27
Hnoss
Hnoss

Drömde oxo konstiga saker när jag va gravid. Att mannen var otrogen, att han lämnar mig, att jag blir jagad o massa andra skräckscenraion. Kunde vakna på natten gråtandes, alldeles skräckslagen o arg på mannen för att jag drömde att an gjorde saker som han aldrig skulle göra. D va en väldans berg-o-dalbana. Hormonerna jäklas m en tom när man sover.

2013-04-27
Adde86
Adde86

Eller liknande.. Skulle det stå

2013-04-27
Liisa89
Liisa89

Jo väldigt ofta drömmer jag om att mannen är otrogen är liknande.

2013-04-27
Liisa89
Liisa89

PRECIS samma sak för mig !!! Drömmer så grymt otäcka och verkliga drömmar! Vaknar av panik eller så väcker sambon mig när jag gråter! Det är hemskt! Jag fortsätter ofta att drömma samma mardröm när jag somnar om.

2013-04-27
Annabus
Annabus

Kan tillägga att det är i stort sett varannan natt, och hoppas detta slutar snart för blir ju snart rädd för att sova:( har ni andra det såhär oxå eller vad är de som händer !

2013-04-27
Mammatilllovisa
Mammatilllovisa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...