App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tråkig som gravid??

Alla vill bara festa å supa! Är de så viktigt?? Inte ens pappan till vårt kommande barn vill göra nåt som inte innebär alkohol.. Så less på de.. Ska vi basta tex måste man ha en öl! Medans jag tar med vattenflaska.. Ska man till stan å göra nåt som bowling lr nåt liknande så måste man fixa skjuts så han får dricka.. Känner att man inte får så mycke uppmärksamhet som gravid. Känner mig så ledsen! :( kan man inte bara se en film på helgerna med chips å cola?? Allt måste innebära alkohol.. Ibland känner man att man skulle varit en spritflaska lr en öl så man fick lite uppmärksamhet. ;-/

2013-04-26
Leelo
Leelo
Barn på 3 år och 4 månader

Jag är äckligt less på alkohol. Var ute för ca en månad sedan med tjejkompisarna. Var endast ute för att pojkvännen spelar i ett band och självklart ville jag se dem spela. En utav tjejkompisarna kom på att alla kunde ju faktiskt vara nyktra för min skull. Jag sa att det inte behövdes men hon insisterade. Jag blev verkligen jätte glad att de tänkte på mig. I sista sekund blev vännen sjuk, men vi andra gick ut ändå. Men då gällde tydligen inte den alkoholfria kvällen. Slutade med gråt, spyor och en blivande mamma som fick leka mamma. Pojkvännen blev rasande och drog med mig hem.

Ikväll ska dem ha tjejmiddag och ville att jag skulle komma, men vill jag det? Nej, skulle inte tro det! Blir myskväll hemma ist. Känns faktiskt inte ens jobbigt, bara bra!

2013-04-30
Sodermanmalin
Sodermanmalin

Vi pratar om det var gång det händer, tjatigt javisst men jag håller fast vid mina ord och jag hoppas att de går in tillslut. Det verkar som att det sakta men säkert går in:) Men inför varje helg tänker man på samma sak och hoppas art den ska bli annorlunda. Men jag håller tummarna och hoppas :)

2013-04-30
EmmaH86
EmmaH86

Jag har iaf bestämt mig! När detta barnet är fött ska jag hitta mig någon som är intresserad av mig å mina barn!!! Trött på att jag jämt måste ursäkta mig för något han gjort lr sagt på fyllan..:(

2013-04-28
Leelo
Leelo

EmmaH86 - det går lätt över styr, ta tag i det nu och prata allvar med din kille. Jag växte upp med en alkoholiserad far. Det är inte roligt!!! Nu är jag 36 år och ska ha mitt första barn. Jag har insett att jag inte ens vet om jag vill att mitt barn ska få träffa sin morfar. Min sambo har aldrig träffat honom heller.

2013-04-28
Oskv3
Oskv3

Trist att höra att fler killar beter sig så men samtidigt känns det skönt att veta att man inte är ensam om de. Min sambo har druckit något varje helg de här året, det kan vara allt ifrån torsdag (om han är ledig fredag) till lördag vissa helger andra helger blir det kanske bara en kväll. Han säger att han är sugen och jag blir inte ens arg längre utan enbart besviken. Känner mig som hans jävla morsa och som en tjöteröv! Hans bror har problem med alkohol och har råkat illa ut pga de och går nu på antabus men han dricker ändå :( Hans svåger har problem med alkohol och har fått fotboja pga dumheter på fyllan. Jag blir fan mörkrädd när jag tänker på vad det är för familj jag för in ett barn i. Min sambo gör inga dumheter tack och lov, han kan bara inte vara utan alkohol en endaste helg. Idag frågade jag hur många månader in i graviditeten han hade tänkt dricka, det hade han inte tänkt på. Den där alkoholen ställer till det mer än det gynnar!

2013-04-27
EmmaH86
EmmaH86

Han vet även att min mamma finns till hjälp hela tiden, å hon blir jävligt sur när han inte finns här å kan ställa upp när jag är dålig. Avundsjuk på alla som har en sådan bra sambo.. Som iaf försöker förstå. Jag dom träffat fel kille helt enkelt.

2013-04-26
Leelo
Leelo

Sagt till han att de blivit lite mycke.. Men svaret blir att han är vuxen å gör vad han vill. Tycker inte att den meningen är särskilt vuxet :( klart jag har varit schysst å sagt ta du en öl lr två, förstår om man vill de när man grillar med andra å dom dricker. Men blir gärna en öl för mycke. Å just då förstår han inte att jag e trött å vill hem å sova.. Sa att jag skiter i han om drickandet fortsätter.. Okej säger han , sen är jag så jävla dum å tar emot ursäkt efter ursäkt. Vill inte att han ska missa denna förlossningen som han gjorde med sitt första barn. Sen vill man bara hålla nivån nere å skita i vad han vill å gör. För att slippa tjafs å bråk :(

2013-04-26
Leelo
Leelo

Oj någon i min sits hör jag .. Usch va det är irriterande . Känns som om dom inte bryr sig tycker ja , verkar som om alkoholen är mer viktig än oss, roligare att gå ut än att stanna hemma en ynka dag i månaden till exempel. . Fortsätter det åh blir värre får man ge dem ett ultimatum !! Spriten eller du och eran blivande unge ! ! Inte ska de va berusade när ungen kommer ut lr inte kunna skjutsa dej om de händer nått under graviditeten !! Usch ja förstår dej, själv är ja rädd att säga nått för ja vill inte bråka eller skapa nått missförstånd. Men annars har vi det bra iallafall ! Tror dom kommer till rätta senare i graviditeten och förstår vad de handlar om. Tror de kan vara rädda på nått vis och känna att de inte behövs ..

2013-04-26
HannaHnr22
HannaHnr22

De sista tre helgerna innan bf så hade vi filmkväll och båda var helt nyktra vi hyrde varenda nyhet på hemmakväll så nu kan vi inte hyra film längre för bi har sett typ alla. Tråkigt att han måste dricka min sambo fick göra som han ville jag kunde ju ändå inte dricka då det var ok för mig att köra.

2013-04-26
Idussen
Idussen

Va tråkigt att din kille inte stödjer dig genom att hålla sig ifrån alkohol :( min man har inte druckit sen jag blev gravid första gången. Vi har mysiga hemma kvällar med film eller så kollar vi på fotboll hos hans kompis utan alkohol

2013-04-26
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...