App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

e vaken sen några timmar tillbaka. .

mannen e sjuk å då e det svårt å sova.. han måste åkt på influensa å det är väl det barnen haft åxå då. feber i flera dygn nu hög sådan. . ont i hela kroppen, huvudvärk å nu i natt kräkningar å diarré. . dotter hade ju samma. . trodde det va magsjuka men det e ju säkert så att det berodde på influensan. . själv har jag*peppar peppar* klarat mej lindrigt. . ont i kroppen å knoppen ont i halsen å känt mej sliten men ingen feber. . Tyvärr innebär ju detta att jag måste va hemma från jobbet imon å fick skicka ett sms till jobbakompisen halv ett i natt. . jag skulle öppna å vi e ensamma så å nu får hon jobba 6-6 helt ensam. fy fan va dåligt samvete jag har men vad ska jag göra. . kan ju inte begära mannen ska ta hand om barnen med 40 graders feber å så ont så han knappt kan röra sig å jag kan ju inte skicka iväg dem till dagis å skola när han varit dålig i magen i fall om att det inte beror på influensa. . dessutom börjar jag ju 6 å dagis öppnat ju först 6 .. å så har ju dottern hostat halva natten med så hennes sömn e ju åt skogen den med. . nä detta e skit. . jag vet jag klagat en del på dessa sjukdomar det senaste å jag vet om ursäkt för det men jag blir snart galen :-(:-(:-( å jag hatar å sätta folk i klistret å jag kan ju inte åsidosätta min familj heller.. så nu har jag klagat klart Tack å godnatt!

2013-04-26
osisen
osisen

ja man har ju liksom nåt form av ansvar å pliktkänsla även till jobbet. man vill ju göra sitt bästa på båda plan..
men ja vet att jobbarkompisen faktiskt klarar sig det hade nog inte mannen gjort hemma sjäöv med två barn å hög feber å inte fått sova något i natt.. men det e skit för det har verkligen skitit sig väldigt många ggr det senaste nu..

2013-04-26
osisen
osisen

Hoppas att alla mår bättre snart! Förstår känslan med jobbet men som du säger, vad ska man göra... Du får ta med något gott fikabröd nästa gång du jobbar!

2013-04-26
emcb
emcb

Familjen ska gå före jobbet menade jag

2013-04-26
Oskv3
Oskv3

Ha inte dåligt samvete men jag vet hur du känner. Familjen ska håller jobbet men det e svårt när det är mkt. Tror ändå att familjen behöver dig mer. Jag låg hemma i 2 v med influensa för ett tag sedan, ångest över jobbet, hjälpte dem över telefon en del men de hade klarat sig ändå, bara lite jobbigare. Huvudsaken är att du och din familj mår ok tycker jag. Mkt svammel här men hoppas du förstår vad jag menar :-) Kramar

2013-04-26
Oskv3
Oskv3

Tack :-)
ja vet att ja gör rätt innerst inne men samtidigt så vet jag vilken jobbig dag jobbakompisen kommer ha pga detta.
Ibland önskar jag att jag jobbade på ett stort företag med massa folk så det inte blev kaos varje gång något oförberett händer.

2013-04-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...