App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tjejkväll..

Kanske ska man våga sig ut någon helg snart för en kväll på stan. Känner stort sug av att bara få prata av mig med tjejerna och dansa. Och största suget är efter en kall öl (förstå mig rätt haha) Bebben är 8 månader nu. När vågade ni er ut första gången?

2013-04-25
Joohannaa
Joohannaa

Ja men de är lite både och smaken är go känslan av att bli lite fnittrig de saknar jag haha fast jag är kluven för när vi äntligen ock kommit iväg på bio kunde jag knappt se klart filmen. Men då var sonen så liten så nu vet jag inte hur de kommer bli.

2013-04-29
Joohannaa
Joohannaa

Är det bara smaken man saknar är det ju inga problem att ta ett glas vin/öl ett par gånger i veckan då man ammar. Men jag antar att man ibland vill komma iväg och vara mer kvinna än mamma ibland också :)

2013-04-29
McLarsson
McLarsson

Kommit iväg titt som tätt har jag fått göra, middag och/eller hotell med maken, umgåtts med syskon och vänner. Dock är jag bara tacksam för att jag numer dricker nästintill inget alkohol - ja just nu inget alls förstås, är ju gravid ;) Men mellan graviditeterna menar jag. Fick sådan avsmak för alkohol efter första graviditeten och det har inte ändrat sig.

2013-04-29
ChildofJune
ChildofJune

Skönt att få komma iväg lite för er och Vad roligt att de är fler med sånna tankar. Ibland känner jag mig så knäpp och dålig mamma för de ända jag kan tänka på är ett glas vin eller en kall öl, det blir typ som cravings bara måste ha. Det är väl för att man inte får/kan antar jag. Men idag börjar vi med att minska amningen lite mer så vi får väl se om de går framåt! ;)

2013-04-29
Joohannaa
Joohannaa

Haha nej jag räknar fortfarande med att få vakna titt som tätt, så naiv är jag ej. Men jag vill sluta för att det känns rätt för mig och min son, plus att hans pappa skall kunna ta lite nätter så det blir fördelat :)

2013-04-26
Joohannaa
Joohannaa

Vad kul för er! Tråkigt när det inte blir som man tänkt sig och någon blir sjuk.. :( Tyvärr blir de nog längre väntan än vad jag tror :( sonen vill inte ta flaska och jag ammar honom fortfarande genom nätterna så det blir svårt att lämna iväg. Men jag har satt mitt mål till midsommar, då ska vi sova hela nätterna och ha slutat med amning :)

2013-04-26
Joohannaa
Joohannaa

Vi ska ut om 3 veckor, sonen är 6 månader då.. Första gången på nästan 2 år..

2013-04-26
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...