App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vart inne på en koll!

Bebis har rört sig ytterst lite senaste dagarna så idag åkte jag in till förlossningen och gjorde ctg och ul. Allt såg jättebra ut, verkade dessutom vara en lite större bebis än sonen. Han vägde 3,2 fullgången. Hade dessutom 2 ganska kraftiga förvärkar under den kvarten ctg'n gick vilket barnmorskan kommenterande med ett "Ja, kanske blir en lite tidigare bebis än ni tänkt!" Ja det håller vi tummarna för :-D Förlossnings och gravidvården har vart helt outstanding för ni del. Känner mig så trygg och nöjd!

2013-04-25
Betty86
Betty86

Haha, ja. Bb-väskan ja. Undrar när jag ska ha tid till det? Egentligen får ju inte bebis komma förrän om två veckor, vi har inte fixat färdigt med husvagnen än och jag vill gärna ha det klart innan. Har så mycket att göra, tiden kommer nog gå fort nu!

2013-04-26
Betty86
Betty86

Precis så ska de kännas.. Är super glad för min bm här, och kk i Malmö som höll ordentlig koll vid missfallet i somras.. Jaha du Betty.. Dax att få klar bb väskan om den inte redan e packad ;)

2013-04-25
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag är i vecka 35, 36 imon. Så himla skönt att dom tar en på allvar. Känns tryggt inför kommande förlossning och vistelse på bb!

2013-04-25
Betty86
Betty86

Härligt att allt var bra med beben och dig. Mvc i Sverige är fantastisk, har denna graviditet pendlat mellan England och Sverige så jag har fått göra en del koller där borta men ingen slår min barnmorska här hemma i Sverige vi har sån fin kontakt hon var även min barnmorska förra gången. Har alltid blivit så fint och bra bemött, i England kändes det mer som McDonalds drive in haha Sverige är inte så dumt ändå

2013-04-25
Guie
Guie

Vilken vecka är du i

2013-04-25
caroliner_1
caroliner_1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...