App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Längtan är stor

Hej! Jag är ganska ny här, och har läst lite om vad alla har skrivit. Så inspirerande :) är 23 år nyss fyllda, jag och min sambo har bestämt oss för att skaffa barn. Dock är jag överviktig och kanske inte den bästa tiden att skaffa barn kring. Men jag håller på att gå ner i vikt och tränar och äter nyttigt. För det är en liten bebis jag vill ha, och nu har jag gett mig f*n på att jag ska fixa detta.Tog som sagt ut spiralen, och har sagt att det kommer när det kommer. Även fast vi försöker pricka in ÄL. Spiralen tog jag ut i början på februari, hade tydligen ägglossning (vilken jag fick reda på med ÄL-test) Dock fick jag en blödning i samband med uttag av spiralen så fick vänta extra länge på just första försöket. Blev inget plus första försöket, och nu har jag precis haft ÄL så vi får väl se vad som händer. Jag hoppas tyvärr inte på så mycket, och har gått med inställningen att det kommer när det är dags för oss att bli gravida. Första gången gick jag på helspänn och läste om allt och lite till. Nu har jag försökt släppa dessa tankar, för det gör en bara tokig annars.

2013-04-24
Nhansson
Nhansson
Barn på 2 år och 6 månader

Vilka goa tjejer ni är! :) Det känns mycket bättre av att få höra era tankar och kunna prata av sig.

 

Folsyra äter jag, och har koll på min mens och ägglossning.

Jag är 165 cm och vägen 120 kg. Men som sagt, jag tränar och har börjat ett sund nyttigt liv. Vi ska bara njuta och som sagt, det kommer när det kommer. Även om man gärna prickar in det varje månad. :)

2013-04-25
Nhansson
Nhansson

Är själv 169cm och vägde 95kg när jag blev gravid.. inte optimalt ur vikt synpunkt.. Höll koll på när jag hade mens och ägglossning via en app som heter menstrual calender. hade hållt reda på mens o ägglossning i ca 3mån och se om det fanns mönster då min inte var exakt lika lång i cykel mässigt. Sen den dagen jag hade som störst chans att bli gravid, mitt i ägglossningen testade vi Insemination av spermier med en 10ml spruta. (lever med en kvinna, så sex med en annan man fanns inte på kartan hehe). Blev gravid på första försöket.. :) Allt handlar inte enbart om kilon. Lycka till och försök slappna av!

2013-04-25
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag hade rätt mycket övervikt när jag blev gravid, inte bara några kilon utan en hel del.. Så det handlar inte bara om hur mycket eller lite övervikt man har, en del blir lättare gravida än andra, så är det nog bara! :) Dock har jag ju gått ner dom få kilona jag gick upp under grav + 10 till så är på väg neråt! Ja, jag slutade med P-pillren i november 2011 och januari 2012 var jag redan gravid.. Hann inte ens få mensen! :)

2013-04-25
jessicamalin
jessicamalin

tack så mycket! :)

Jag har ju läst en del om övervikt, och vissa blir gravida fort, och vissa tar det mycket längre tid för/kanske inte alls. men jag tänker på att vikten hindrar hela tiden, fast jag får ju inte tänka så. 

Hur "fort" gick det för dig att bli gravid? :)

2013-04-25
Nhansson
Nhansson

Hej o välkommen! :) Att du är överviktig behöver inte betyda att det tar längre tid o bli gravid, det är jag ett levande exempel på! :) Kul att ni försöker bli med barn, försök slappna av o bara ha gött sex så tar det sig nog! :) (lätt o säga, vet, men ändå!) Ha en fin kväll!

2013-04-24
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...