App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Klaga lite

Går snart in i vecka 38 och nu har foglossningen i bäckenet blivit så illa att jag inte kan vrida mig i sängen! Jätte kul när man har en ett åring att ta hand om. Kan inte be mannen ta ledigt sista tiden heller eftersom han precis fått nytt jobb och blir upplärd :(

2013-04-24
Liisa89
Liisa89

Ni kan inte ställa vagnen i typ källaren?

2013-04-25
Liisa89
Liisa89

Åh tack alla för era svar. :-) Vi hade en rätt tuff start med lillen, kolik, ordentligt förkyld vid 2 mån å nu när koliken börjat lätta så kommer tänderna. Han fyllde 4 mån igår. Usch så fort tiden har gått. Vi tänkte att eftersom de blev en tuff start med honom kanske vi får de lätt med den andra, å blir de inte de så har vi ändå redan fått uppleva en jobbig början så då e man mer erfaren å vet hur man ska göra med nästa å hur vi kan hjälpa varandra för att avlasta när koliken e som värst. De enda jag kan känna e negativt med att ha tätt e att då blir de en ännu större vagn som måste bäras upp för trapporna. :-P Vi bor på andra våningen i ett hus utan hiss, å trapporna går som i en spiral så man kan heller inte dra upp vagnen ett trappsteg i taget. Cykel/barnvagnsförrådet e stort men tyvärr så e de helt belamrat med cyklar bara. Testade att lämna chassit där en gång ihopfälld å bar bara upp liggdelen men då hade chassit slängts omkring. Blir så förbannad på sånt, att folk inte kan respektera andras saker. Förrådet e även uppdelat i 2 rum, ett för cyklar å ett för barnvagnar, men de e ändå fullt av cyklar bara. Ska försöka med att skriva ett brev till föreningen om platsbristen så får vi se om de går att lösa. :-) Annars förutom de så tycker jag bara att de finns fördelar med att ha barn med liten åldersskillnad, blir de en jobbig graviditet så får sambon helt enkelt ta hand om lillen så han inte behöver lida bara för att jag kanske blir illamående. Men de e också under så kort tid man e gravid jämfört med att dom kommer ha varandra hela livet sen, så illamående å Andrea besvär får man stå ut med då :-)

2013-04-25
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Vi har 14 månader mellan våra barn. Jag föreställde mig att allt skulle vara mycket värre och jobbigare. Jag har haft två lätta graviditeter och en svår och en lätt förlossning. Jag tycker hemskt synd om dem som har mycket foglossning och ont. Min sambo har hjälp till mycket med allt, även nätter fast han har jobbat heltid. Han har varit helt fantastisk!! Men ibland känns ju allt ändå jobbigt och så, men med mycket stöd och hjälp så går det! Och ju äldre barnen blir ju roligare är det att se dem tillsammans! Nu skrattar lillan åt storebror och så. Jag har inte ångrat att vi fick så tätt utan jag tycker det har gått bra!

2013-04-25
Superhallon
Superhallon

Jag är också sugen på en sladdis men kanske om sju-åtta år. Vill kunna njuta av baby tiden ordentligt :)

2013-04-25
Liisa89
Liisa89

Jag ville ha två täta så dom har nytta av varandra och också som du sa att ha det avklarat. I och med att sonen kryper så har man ju inte behövt bära runt på honom så mycket, det jobbiga är väl när man ska byta blöja och han kryper iväg :P min man har tagit ut lite dubbeldagar då och då när jag känt att jag behöver hjälp och när jag var magsjuk vabbade han. Så det går ju. Sen har även den här graviditeten varit lättare än första, även om den varit jobbig den med :)

2013-04-25
Liisa89
Liisa89

Betty - när folk får höra att vi vill ha tätt så får man höra att de e så himla jobbigt att ha 2st blöjbarn. Haha, tänkte också på de med en sladdis, att om ett antal år kanske man verkligen får värsta bebissuget igen när barnen e större. Å då e de mysigt att ha gjort dom två som man planerat å sen blir de en bonus.

2013-04-25
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Ni gravida med en ettåring hemma också. Jag å sambon vill ha fler barn, eller ja... 2 har vi sagt. Vi vill ha tätt mellan barnen för barnens skull men också för att jag känner att jag vill få de avklarat (tyckte inte om att vara gravid), sen också för att de passar sig bättre med våra framtidsplaner och försäkringskassans regler. De jag nu undrar e hur era tankar gick när ni bestämde att skaffa barn tätt? Hur har de varit att ta hand om ett litet barn när man e gravid? Har ni haft illamående under graviditeten å i så fall, hur har de funkat ihop med att ta hand om ett barn? Kan pappan vabba en längre period, t.ex. om man skulle bli illamående eller få foglossning å blir sjukskriven, tänkte om ni hade någon erfarenhet av de(vet att barnet måste va över 240 dagar gammalt innan pappan kan vabba)? Känner ni någon rädsla ifall de blir för mycket med 2 små, 2 blöjbarn? Har era ettåringar varit lätta bebisar eller har de varit mycket förkylningar, kolik eller extremt gnälligt av andra orsaker? Förlåt för att jag kapar tråden lite men såg att ni iaf va 2 här som va gravida å hade en ettåring också. :-)

2013-04-25
stiina123
stiina123
Barn på 3 år

Det är bra synd om oss hög gravida!

2013-04-24
Liisa89
Liisa89

Ska prova det! Värmekudden hjälper ju bara i nån minut :(

2013-04-24
Liisa89
Liisa89

Usch...vet hur d e. E i v 35 nu men har haft foglosssningar typ sen v 23. D hjälper ytterst lite iaf att dra benen till sig så dom e böjda o sen försiktigt hasa rumpan åt ena sidan...inte så härligt när d knäpper till i bäckenet bara :-( Lider m dig!

2013-04-24
Jezzizca
Jezzizca
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...