App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kläder nu på 6-7 månaders?

Vad tyck ni att man ska klä bebis i nu när vi börjar närma oss maj?? Vi bor på Frösön, vid Östersund i Jämtland å här ha våren kommit en bit på väg men ändå så kan de va lite småkyligt även i maj. Dottern blir 7 mån 9/5 å sitter upp i vagnen, just för tillfället i åkpåsen som e rätt öppen å i flisoverall, men funderar om det snart blir för varmt å vad msn kan tänka sig att klä henne i å om man när åkpåsen inte behövs längre (ha inget skinn i vagnen men sittdyna å filtar i massor å lägga under å över henne om så behövs).

2013-04-23
ica_86
ica_86

Hittat en skaloverall nu, kaxs från kappahl, begagnad visserligen men i gott skick å kom undan med några hundra billigare men fick bra kvalité. Ja de e jätte svårt å klä dom små nu. Å då lillan vill upp gärna så kan vi inte bara ha en jacka å ner i åkpåsen heller.

2013-04-24
ica_86
ica_86

Bor i Brunflo utanför Östersund... Har en son på 9 månader och tycker det är jättesvårt att klä honom rätt nu. Men köpte en skaloverall på Lindex som är vattentät, funkar jättebra. Går att ha på han något extra plagg under om det är kallt ute. Har även en jacka till honom som han har ifall vi ska iväg och handla eller så...

2013-04-24
emmabackman
emmabackman

Ok. Ska kolla om jag hittar nå vind/skal overall när jag få föräldrapenning. Tack för hjälpen :)

2013-04-23
ica_86
ica_86

Uppland. Alltså vi har väl typ samma väder isf, för här ligger det väl runt 10 på dagen, dock har det blåst ganska mycket sista dagarna, och regnat. Min ligger ju mest i vagnen eller sitter i bilstolen ute, och då är hon påpälsad. Vindoverall kan vara en bra ide.

2013-04-23
Yrwen
Yrwen

Dum fråga men vad ses som mellansverige? För ibland så bor vi i Mellansverige (gränsen för mitten av Sverige går ju vid Torpshammar, å vi bor inte ens 18 mil därifrån) å ibland bor vi i södra Norrland. Men om man säger så här vi ha drygt 10 plus på dagarna här, blåser ibland lite småkyligt men ändå skönt ute. Lillan gillar ju å komma upp ur vagnen ute oxå så vill inte klä henne för dåligt heller. Vindoverall kanske?

2013-04-23
ica_86
ica_86

Jag bor ju i Mellansverige och här är det ju inte så supervarmt, men min tjej har bara overall om hon ska sova ute, vilket är på tok för sällan. Hon har en kofta/tunn jacka på sig och filt i vagnen. Hon blir inte kall av det.

2013-04-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...