App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Irriterande föräldrar

Idag var vi på öppna förskolan för sångstunden för lillan älskar att sjunga och klappa :) Vi sitter i cirkeln och sångstunden börjar. Jag ställer min dotters väska bakom henne och där har vi bland annat mobiler nycklar osv... Då kommer en mamma och ställer ner sin son bredvid oss och går iväg. Sedan kommer hon tillbaka med en son till och alla de tre ska nu få plats på den lilla platsen som finns kvar. Hon har mobilen i handen, viftar med den och försöker filma dem samtidigt. Detta fångar uppmärksamhet av många barn för mobiler är roliga och det är många rörelser när hon försöker filma sönerna och ge order vad de ska göra så hon kan filma. Då flyttar jag min dotter i mitt knä och uppmanar henne att titta på den som sjunger och ignorera kalabaliken bredvid oss. Då får mamman för sig att fråga den tredje sonen (jag tror det var sonen) om han vill sitta bredvid henne. klart han vill. Han ställer sig upp, går in i cirkeln och sätter sig bredvid oss också. Nu finns det absolut ingen plats kvar och mamman tar min dotters väska och ställer undan den- hon ställer upp den och ner osv. Då blir jag arg och säger till henne att det finns saker i väskan som kan gå sönder och att hon åtminstånde kunde fråga först om hon kunde flytta väskan. grrrrrrr Då blir hon arg och börjar tjafsa typ oj din väska är så viktig osv. Då får hon ur sig: sovit dåligt i natt eller??? Jag tittade bara på henne och kunde inte tro mina öron. Att hon först ställer till en egen föreställning och börjar flytta på andras saker och är så irriterande och hånar mig? Va i helvete är det med alla dessa föräldrar som inte har ngn hyfs och tror de och deras barn är de enda som räknas och resten ska bara sitta tyst? Sedan har jag fokuserat på tjejen som sjunger och ignorerat henne.Hon gick ganska snabbt därifrån men vad hon fick mig på dålig humör. Vad hade ni gjort?

2013-04-22
aprilbebis2011
aprilbebis2011

tja, jag hade förmodligen flyttat väskan själv för att ge mer plats....

2013-04-23
Yrwen
Yrwen

fast varför sänka sig till samma nivå om man nu tycker någons beteende är bedrägligt.
jag har en lägstanivå på mitt beteende och jag sänker mej inte lägre än så även om folk runt omkring gör det.
Hade min telefon tex gått sönder hade jag sagt ifrån men om ingen skada är skedd varför göra en stor grej av det??
Det e lite det jag funderar över.. och jag går inte runt och läxar upp folk för att jag anser att dom inte kan bete sig, de är vuxna människor och borde ha bättre vett.
Hade jag haft rn vattenflaska i väskan hade jag sagt, ursäkta men den kan inte stå upp å ned det är vatten i och jag har telefonen där, kan du va snäll å ställa den åt rätt håll.
Som sagt puckon finns det överallt och folk slutar aldrig förvåna men själv vinner jag ingenting på att bete mej lika illa ellrr börja tjafsa..

2013-04-23
osisen
osisen

(null)

2013-04-23
Eli07
Eli07

Jag hade frågat om hon tycker sig ha råd att ersätta telefon etc om det visar sig att något gått söner eller om vattenflaskan läckt (skitsamma om det fanns en flaska eller ej) Jag är ingen snäll o diplomatisk person när det kommer till att folk rör mina saker utan att fråga, allra helst inte när de gör det på ett så respektlöst sätt.

2013-04-23
Levena
Levena

Jag ogillar också att folk flyttar mina grejer utan att först fråga. Usch jag var så arg på denna människa men ville inte ställa till en scen bland alla barn. Vi var där för sångstunden och jag bet mig i tungan och ignorrerade henne så gott det gick. Min man sa att hon säkert kommit till sånstunden att endast ta kort eller en kort video så hon kunde visa upp det sedan och berätta vilken bra mamma hon varit och tagit barnen till sångstunden :)

2013-04-23
aprilbebis2011
aprilbebis2011

Jag ÖNSKAR att jag sagt till, men jag är för mesig för sånt. Jag hade inte heller sagt något faktiskt. Möjligen svarat något syrligt på frågan om jag sovit dåligt. Typ "Nej, men jag har mens!" (nu är ju du gravid så det hade ju varit ett korkat svar..haha) Eller nej, jag hade nog inte sagt så heller, men jag hade absolut blivit sur inombords. :-/

2013-04-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

ja vet inte.. jag hade nog inte snäst om någon flyttade min väska.. det ska mycket till att telefon å sånt går sönder så...
sen hade jag nog skrattat i smyg åt att hon gör bort sig i sångsamlingen men nej jag hade inte börjat diskutera angeående väskan..

2013-04-22
osisen
osisen

Jag hade blivit tvärilsk

2013-04-22
Oskv3
Oskv3

.

2013-04-22
aprilbebis2011
aprilbebis2011
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...