App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

konstig i magen-normal efter magsjuka väl?

Nu har visserligen Osisen upplyst mig om att det är det, men min man är lite nojig så jag behöver några fler experter på ämnet. ;-) Tjejen var lös i magen på dagis i torsdags. Hade bajsat två gånger. På kvällen kräktes hon en gång. Sen dess har hon bajsat två ggr per dag, löst men inte vattenlöst. Igår bajsade hon en korv (ursäkta) på förmiddagen och sen en gång löst på kvällen. I morse bajsade hon löst. Jag måste väl inte vara hemma med henne i morgon?? Mycket skitsnack idag, hoppas ni har överseende. ;-)

2013-04-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Hon bajsar ju inte oftare än vanligt, och inte vatten..

Osisen; inte mjölk eller kryddor? Då äter hon ju ingenting... :-/ Hon äter ju yoghurt på morgonen och äter ju bara mat om den är stark... Hm.

2013-04-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

fast nu ville du ju inte höra mej igen... haha

2013-04-22
osisen
osisen

men min dotter brukar va lös upp till två veckor efteråt.. ja kan inte vabba i två veckor..det handlar om när diarréerna slutar.. diarré innebär att man bajsar ovanligt mycket ofta och löst...

försök att undvika mjölkprodukter för man kan bli tillfälligt laktosintolerant. .
och ät saker som är snällt mot magen som ris ock kokade grönsaker kolt fisk, kyckling osv.. kanske inte så mycket kryddat..
så kanske tarmluddet rätar till sig snabbare.. man kan åxå ge semperdroppar men ja har ibte märkt att det går fortare med dem än utan å de kostar skjortan.

2013-04-22
osisen
osisen

Och tråden skall naturligtvis heta Konstig i magen-normalT efter magsjuka väl??

2013-04-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...