App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

klädproblem för tjejen igen..

denna gången gäller det skor. Vill inte köpa converse då de e så platta men i övrigt finns det fan ingrt coolt till en tjej.. allt e rosa å glitter... jag som gillar rosa ju.. men det finns liksom inget coolt till en tjej det e bafa gulligt.. jag spyyyyr på det.. jag trodde verkligen inte jag var sånhär som brydde mej men tydligen . jag vill ha nåt svart gärna med rosa! kanske en dödskalle på i glitter.. det går bra.. men det finns liksom inte iaf inte till småfotade personer!

2013-04-20
osisen
osisen

Köp sula formad efter foten och lägg i converse?

2013-04-20
Smultronkyss
Smultronkyss

ja va på på stadium igår å jitta ett par Adidas rosa iofs men helt ok ändå.. men de va lite smala för hon har rätt brada fossingar den här damen så de satt inge bra.. sen såg ja ett par reebok som åxå fanns i hennes storlek men de va så mycket vitt på å då tänkte jag praktislt :O
men det kanske finms föer modeller på andra butiker . får kika runt

2013-04-20
osisen
osisen

Stadium har jättecoola skor i massa spännand färger och bra priser

2013-04-20
Pingus
Pingus

sen kommer jag nog absolut köpa några converse liknande skor ändå men jag vill ju ha en bra sko som hon kan ha mesta tiden..
ska kolla pax.. de hade en sko jag gillade förra året kom jag på nu i vår lokala skoaffär...

2013-04-20
osisen
osisen

kan man nog men det kostar nog jättemassa pengar å man lär ju få köpa nya inlägg varje säsong minst då fötterna växer rätt snabbt..

2013-04-20
osisen
osisen

Har du kollat på Stadium och Daichman? Jag såg att de hade väldigt fina Puma, Adidas och Nike skor i små storlekar. Vissa finns i skinn också och härliga färger att välja mellan. Puma finns i vit (skinn) med svarta ränder osv. Väldigt coola tycker jag. De dyraste kostar 299 kr.

2013-04-20
aprilbebis2011
aprilbebis2011

behöver ju inte låta henne gå i conversr jämt... vi har två par till dottern och de har hon bara när vi ska bort. sen har vi ett par "riktiga" på dagis och ett par slit och släng här hemma. funkar fint tycker jag! jag är ju en conversemänniska själv och jag tycker inte att de är för platta eller obekväma. jag älskar dem!!! ;-) såg att skopunkten hade coola 80-tals gympisar. jättesnygga i rosa vitt oxh turkost. suupercoola!

2013-04-20
klumpidunsa
klumpidunsa

jo men jag vägrar lägga 600 spänn på ett par bra glittriga fåniga skor!!!
klart hon ska ha vettiga skor men jag köper ju inget som e fult!

2013-04-20
osisen
osisen

hur gammal? e de barnet på 1 år o 7mån skulle ja sattsa på ordentliga o bra skor istället för att bry sig så mkt om coolt.

2013-04-20
MorTillTvå
MorTillTvå
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...