App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

klädproblem för tjejen igen..

denna gången gäller det skor. Vill inte köpa converse då de e så platta men i övrigt finns det fan ingrt coolt till en tjej.. allt e rosa å glitter... jag som gillar rosa ju.. men det finns liksom inget coolt till en tjej det e bafa gulligt.. jag spyyyyr på det.. jag trodde verkligen inte jag var sånhär som brydde mej men tydligen . jag vill ha nåt svart gärna med rosa! kanske en dödskalle på i glitter.. det går bra.. men det finns liksom inte iaf inte till småfotade personer!

2013-04-20
osisen
osisen

ja va på på stadium igår å jitta ett par Adidas rosa iofs men helt ok ändå.. men de va lite smala för hon har rätt brada fossingar den här damen så de satt inge bra.. sen såg ja ett par reebok som åxå fanns i hennes storlek men de va så mycket vitt på å då tänkte jag praktislt :O
men det kanske finms föer modeller på andra butiker . får kika runt

2013-04-20
osisen
osisen

sen kommer jag nog absolut köpa några converse liknande skor ändå men jag vill ju ha en bra sko som hon kan ha mesta tiden..
ska kolla pax.. de hade en sko jag gillade förra året kom jag på nu i vår lokala skoaffär...

2013-04-20
osisen
osisen

kan man nog men det kostar nog jättemassa pengar å man lär ju få köpa nya inlägg varje säsong minst då fötterna växer rätt snabbt..

2013-04-20
osisen
osisen

jo men jag vägrar lägga 600 spänn på ett par bra glittriga fåniga skor!!!
klart hon ska ha vettiga skor men jag köper ju inget som e fult!

2013-04-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...