App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på babyskydd och barnvagn till tvillingar

Som rubriken lyder så skulle jag vara tacksam för tips på både babyskydd och barnvagn för tvillingar! Ska man ha två bilstolar som man kan bära eller ska man ha en man kan dra efter sig? Kanske ska tillägga att jag har en son som blir tre precis när tvillingarna tittar ut... Är tacksam för åsikter/förslag och erfarenhet!

2013-04-19
Amilla87
Amilla87

Vi köpte precis en Bugaboo Donkey! Jag kommer aldrig att byta tror jag! Funkar till ett barn och till två, framåt eller bakåt, liggläge och både sitt och liggdel. Dyr men köpte från Holland och sparade nästan 5000! På att köpa därifrån. Babyplus.nl ;)

2013-04-20
InezFinez
InezFinez

Britax B-agile double har en tvillingarn där de sitter bredvid man har mjuklift i sittdelarna vet dock inte om man kan ha korg + att de hade tillsatser att sätta på för att sedan kunna sätta på babyskyddet. Tror den vägde 13 kg och var väldigt lätt att fällaihop och tog inte mycket plats. Tillsatserna till babyskyddet var oxå super lätta att ta på och ta av. Vagnen kostar 3800 sen till kommer tillbehören men man kan hitta billiga mjukliftar och så. Men man får ha babyskyddet i samma märke. Fast britax har ett babyskyddet som ser ut som en liggkorg, men vet inte om man kan ha två sådana i bilen. Kan man det så har du både babyskyddet och korg i ett slipper dumjukliften med. Kolla i en affär som har koll på detta.

Vi ska dock köpa double mini city från baby jogger. För den skall vi ha till ett större och ett mindre barn viktkapaciteten var 45 kg och på britax 30 kg

2013-04-19
Biljana81
Biljana81

Babyproffsens egna syskonvagn sitter de bredvid varandra, det finns även en extra stol att köpa till så att man kan köra tre barn i vagnen. Nu vet jag inte hur stor barnet kan vara som sitter i den extra stolen. Bästa är att åka till en stor barnvagns affär och fråga!

2013-04-19
emcb
emcb

Jag förstår vad du menar men då har jag bara hittat vagn som man har barnen sittande uppe/nere eller framför/bakom varandra å vi vill gärna ha en vagn där de sitter bredvid varandra.

2013-04-19
Amilla87
Amilla87

I ditt fall funderar jag på om det inte finns en tvillingvariant av de vagnarna som man sätter fast babyskyddet i, där man sen byter insats till vagnen. Vet inte vad de heter men jag hoppas du förstår vad jag menar. Blev faktiskt en lite svår fråga ihop med treåringen :-/

2013-04-19
Levena
Levena
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...