App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ta hand om dig!!

Om du mår bra så mår också din bebis bra. Se till att gå och lägga dig i tid så att du får en riktig nattsömnl. Gärna 8 timmar. Ju längre in i graviditeten man kommer, blir det allt mer vanligt att man vaknar på natten och måste gå på toaletten eller dricka vatten. Det är också bra att vila under dagen. Att sova middag är så sköönt! Se till att äta ordentligt också! Sikta på att äta nyttigt. Tycker inte man ska ha dåligt samvete om man inte får i sig sallad till varje måltid. Huvudsaken är att man äter. Ett bra tips är att äta mindre potioner mat oftare. Har man problem med illamående kan det lindras av ett mellanmål. Att vara utvilad och lagomt mätt gör det så mycket lättare att vara gravid. Allra helst om du fortfarande arbetar. Ta hand om dig och njut av din tid som gravid. När bebisen väl är ute saknar man sin mysiga gravidmage med sprattel och sparkar 3

2013-04-19
MariaJonsson
MariaJonsson

Å ska bara tillägga att allt de va mycket bättre än vad man trodde att de skulle bli. Att få se honom, pussa på honom, krama honom, få vara hans mamma å att älska honom, allt de blev mycket bättre i verkligheten än vad man fantiserade om under graviditeten.

2013-04-23
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 4 månader

Njöt inte heller av graviditeten. De va halsbränna, illamående, gasigt, svullet, foglossning osv. Jag njöt av tanken att jag skulle få ett barn snart men de va för mycket besvär... Men jag tror att de jag ändå störde mig mest på, trots alla dom besvären jag redan rabblat upp, va hickan. När han fick hicka i magen så va de en så otroligt obehaglig känsla som gjorde att jag inte kunde koncentrera mig på att t.ex. Kolla på filmen som vi kunde titta på då eller va de nu va jag gjorde. Första gångerna va de väl lite kul för då kände man honom på ett nytt sätt, men sen blev de bara obehagligt. De jag kan känna va mysigt med graviditeten annars va den förväntan man hade, man va nyfiken på hur bebisen såg ut, hur den skulle va, att få pussa å jrama sin bevis, hur man själv blir som mamma, hur de känns att va ansvarig för en liten människa å för den villkorslösa å självklara kärleken man skulle få ge. :-)

2013-04-23
stiina123
stiina123
Barn på 3 år och 4 månader

Det ska vara ett 3 (hjärta) i slutet av texten!

2013-04-20
MariaJonsson
MariaJonsson

Det ska vara ett hjärta i slutet av texten!

2013-04-20
MariaJonsson
MariaJonsson

Det ska vara ett hjärta i slutet av texten!

2013-04-19
MariaJonsson
MariaJonsson

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-04-19
MariaJonsson
MariaJonsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...