App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att göra tandborstningen enklare..

Vi har sedan vår äldsta dotter fick tänder alltid låtit henne ha sin egen tandborste. ALltså, vi har en som vi borstar hennes tänder med och hon har en. Vi borstar alltid först och sedan får hon borsta (ofta suga eller bita på tandborsten). När vi är i affären får hon alltid välja vilken tandborste hon ska ha och eftersom hon älskar bamse så blir det alltid bamse, skalman eller lilleskutt tandborsten hon väljer. Vi känner att detta har hjälpt till stort när detgäller hennes tandborstning. Hon är en bestämd dam som gör som hon vill i mångt och mycket, men vi har aldrig haft några problem med just tandborstningen. Hon älskar det helt enkelt!

2013-04-17
Preece
Preece

Vår son är oxå jobbig när man ska borsta tänderna. Ibland får man tvinga han. Idag på morgonen så fick han borsta mina efter att jag borstat hans, han skrattade men vet inte om det blir lättare nästa gång för det :)

2013-04-18
Superhallon
Superhallon

Man vill som sagt inte att de ska få hål.. :/

2013-04-17
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Vissa ggr har vi fått hålla fast.. Men kniper oftast me munnen då de blir omöjligt.. Sitter bredvid o försöker få henne till att härma mig med tänder.. Ibland bättre o ibland sämre.. Idag lyckades ja busa till de så fick bosta stegvis.. Blir tokig på henne.. Skit jobbigt ://

2013-04-17
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Linz; hur gör ni då? Jag får alltså hålla fast min dotters armar i ett järngrepp varje kväll (ska erkänna att vi oftast bara borstar på kvällen...) medan hon skriker som en tok. Känns helt sjukt, men vad fan? Hellre det än att hon får hål. Usch. Så hur gör ni med er lilla envisa dam?

2013-04-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader

Får inte röra lillans tänder.. Ibland händer det , men väldigt sällan.. Började tidigt, o hon var duktig.. Men de vände.. Envisa flicka!!!!

2013-04-17
Linz
Linz
Bebis på 11 månader

Vi har hittat en sång som man sjunger på blinka lilla stjärna melodin. Handlar om tandtroll som ska borstas bort o hoppa ut. Allt blir lite roligare då.

2013-04-17
majmamma81
majmamma81

Vi har så många tandborstar att vi kunde stoppa en i varje öra på ungen, men det hjälps inte, hon avskyr det lik förbannat. :-(

2013-04-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...