App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

knarkuppfostran???

kommer ni köpa knark till era barn? haha nej jag bara skoja. . jag funderar mer på hur ni tror ni kommer hantera vetskapen om att era barn testar droger (olagliga, alltså inte cigg å alkohol). om de nu testar då förstås... Kommer ni flyga i taket om ni får reda på att de rökt en joint eller kommer ni ta det med ro.. barn testar.. precis som med alkohol.. alltså jag får ren å skär ångest när ja tänker på sånt här.. å det kommer dessutom finns mängder med nya droger som man inte vet ett skit om. . Nästan de flesta jag umgicks med som tonåring testade olika droger ingen är idag beroende (vad jag vet)eller så utan det va nyfikenhet som gick över i tid så att säga.. Jag själv vågade aldrig prova, jag var för rädd för att tycka om det och fastna. En jag gick i samma klass med i gymnasiet började som nazist.. drog sig ur träffade nya vänner å började knarka.. hen gjorde egna "grejer", hen hade alltid ghb på festerna istället för alkohol.. på 6 månader så hade hen börjat röka heroin :O 17 år gammal!!!! Jag minns en gång i skolan när ambulansen hämtade hen för hens abstinens gjorde att hen bara skakade.. Det kan ju gå så jävla fort.. visst nu va hen ju uppenbarligen lite "skadad" i uppväxten eftersom hen gång på gång sökte sig till konstiga umgängeskretsar , antar familjeförhållandet inte va helt hundra men ändå.. Det är några år kvar tills man måste ta sig en seriös funderare på sånt här men jag kan inte låta bli å gå händelserna i förväg i tankarna. . Å en fråga till.. har du knarkat i din ungdom? (testat)

2013-04-17
osisen
osisen

fast å säga att man rökte på för 10-15 år sen är väl ändå inget man kan straffas för nu :-)

2013-04-17
osisen
osisen

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-04-17
osisen
osisen

jo det e klart man finns där för dem.. men jag kan liksom inte släppa den här domedagskänslan jag får när ja funderar på sånt här...

2013-04-17
osisen
osisen

Aldrig testat , inte maken heller. Körde mer den andra linjen (renlevnad)

2013-04-17
solskensmamman
solskensmamman

Å jag vet inte alls.. som jag känmer nu kommer jag börja storböla å tro att ungen kommer dö omedlebums, bli kriminell å hamna på anstalt som 16åring..
Ja vet att man testar när man e ung å det hör till men fan ja vill inte va med!

2013-04-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...