App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

knarkuppfostran???

kommer ni köpa knark till era barn? haha nej jag bara skoja. . jag funderar mer på hur ni tror ni kommer hantera vetskapen om att era barn testar droger (olagliga, alltså inte cigg å alkohol). om de nu testar då förstås... Kommer ni flyga i taket om ni får reda på att de rökt en joint eller kommer ni ta det med ro.. barn testar.. precis som med alkohol.. alltså jag får ren å skär ångest när ja tänker på sånt här.. å det kommer dessutom finns mängder med nya droger som man inte vet ett skit om. . Nästan de flesta jag umgicks med som tonåring testade olika droger ingen är idag beroende (vad jag vet)eller så utan det va nyfikenhet som gick över i tid så att säga.. Jag själv vågade aldrig prova, jag var för rädd för att tycka om det och fastna. En jag gick i samma klass med i gymnasiet började som nazist.. drog sig ur träffade nya vänner å började knarka.. hen gjorde egna "grejer", hen hade alltid ghb på festerna istället för alkohol.. på 6 månader så hade hen börjat röka heroin :O 17 år gammal!!!! Jag minns en gång i skolan när ambulansen hämtade hen för hens abstinens gjorde att hen bara skakade.. Det kan ju gå så jävla fort.. visst nu va hen ju uppenbarligen lite "skadad" i uppväxten eftersom hen gång på gång sökte sig till konstiga umgängeskretsar , antar familjeförhållandet inte va helt hundra men ändå.. Det är några år kvar tills man måste ta sig en seriös funderare på sånt här men jag kan inte låta bli å gå händelserna i förväg i tankarna. . Å en fråga till.. har du knarkat i din ungdom? (testat)

2013-04-17
osisen
osisen

jag har rökt på en ggn. vet faktiskt inte hur jag skulle reagera då jag för ett år sen förlorade en av mina bästa vänner pga dåligt heroin... ( va ja har hört, men ngt drogrelaterat va de iaf)

2013-04-17
sandra988
sandra988

Många i min umgängeskrets har knarkat. Jag Testade röka på en gång när jag var 14. Gjorde det aldrig igen, absolut inget för mej. Förlorade även 2 barndomskompisar inom loppet av ett år pga av knark, och dessa 2 var bröder. Hur jag skulle reagera vet jag inte riktigt, tror jag skulle bli otroligt rädd, ledsen, orolig och även arg om jag misstänkte att mina barn höll på med droger. Men i dagens samhälle vet man ju aldrig, det finns ju droger överallt, alkohol och cigaretter är väll heller inga problem att få tag i. Nej jag tror jag skulle ta tag i problemet ordentligt på en gång och se till att dom får gå på kissprov m.m. Sånna problem som droger kan ge vill ja inte vara med om och det vill väll ingen annan heller.

2013-04-17
Saraahogberg
Saraahogberg

fast å säga att man rökte på för 10-15 år sen är väl ändå inget man kan straffas för nu :-)

2013-04-17
osisen
osisen

Jag erkänner att jag har kört för fort..
För några år sedan laddade jag hem en film från PB..

Sen hade vi ju en här som var öppen med att hon var en föredetta knarkmissbrukare. Slutade med det den dagen hon plussade.

2013-04-17
xLillaMy
xLillaMy

Nej, aldrig nånsin!! Jag har aldrig umgåtts med nån som testat heller (vad jag vet om iaf). Jag har aldrig nånsin blivit erbjuden och jag har aldrig velat testa. Även fast jag hatade allt och alla på min högstadieskola (mobboffer), så fanns där inte många som jag tror att de nånsin skulle kunna testa droger.

2013-04-17
xLillaMy
xLillaMy

Jag överväger att visa filmen Christine F. Borde fungera lysande som avskräckande medel.

2013-04-17
Levena
Levena

Vad gäller knark... så vet jag inte. Jag kommer nog fundera mer på det när de blir äldre... Själv har jag aldrig testat det, fanns inte alls i mitt umgänge att det var tufft eller ett måste att prova det. Knarkare var töntar, idioter eller extremt trasiga människor. Inte direkt något  man ville efterapa.

2013-04-17
jika686
jika686

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-04-17
osisen
osisen

jo det e klart man finns där för dem.. men jag kan liksom inte släppa den här domedagskänslan jag får när ja funderar på sånt här...

2013-04-17
osisen
osisen

Aldrig testat , inte maken heller. Körde mer den andra linjen (renlevnad)

2013-04-17
solskensmamman
solskensmamman

Å jag vet inte alls.. som jag känmer nu kommer jag börja storböla å tro att ungen kommer dö omedlebums, bli kriminell å hamna på anstalt som 16åring..
Ja vet att man testar när man e ung å det hör till men fan ja vill inte va med!

2013-04-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...