App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Käringen förstörde min dag!

Jag hade en jätte bra morgon och allt kändes kanon, en härlig dag framför mig. Så ringer det... En kvinna som ifrån start är väldigt otrevlig, hon häver ur sig att jag missat att betala en räkning till deras företag. Jag förklarar att jag fått deras påminnelse och där avbryter hon mig och skäller på mig för att jag inte hört av mig till dem... Jag får inte en syl i vädret och tillslut måste jag gapa till henne att hon ska lyssna på mig. När jag sedan förklarar att jag redan betalat räkningen så fort deras påminnelse kom (för över en vecka sedan) så tror hon mig inte... min betalning har minsann inte kommit. Jag får då luft och säger att jag tycker inte att hon behöver vara så otrevlig mot mig, att jag varit kund i över 10år och aldrig missat en betalning och även denna räkning är nu betalad så fort deras påminnelse kom. Hon fortsätter att vara otrevlig och tillslut ber jag henne kolla upp det igen och sedan säger jag tack för ert trevliga kundbemötande och lägger på i örat på henne. Jag har kollat upp det extra och jag har betalat, det är draget i från mitt konto... Är på vippen att säga upp deras tjänst eller ringa till någon chef och klaga. Jag var så upprörd efter detta samtal och hade gråten i halsen. Usch vilka tråkiga människor det finns!

2013-04-16
emcb
emcb

Jag hade kontaktat någon form av chef och ifrågasatt om denne tyckte att det var ett bra kundbemötande... Sedan hade jag kollat över möjligheterna att byta...

2013-04-17
Yrwen
Yrwen

Emcb: jag hade inte heller släppt det, ring till dem och kolla!!! Gud jag hade varit vansinnig

2013-04-17
Oskv3
Oskv3

Ja har vänner som blev bestulna på flera tusen på ett liknande sätt. Men jag tror att detta var det riktiga företaget men ska kolla upp det mer noga imorgon! Bara så arg hur en människa kan suga energin ur en så lätt, det har verkligen påverkar hela min dag!

2013-04-16
emcb
emcb

Alltså det handlar bara om strax över 100kr. Men jag har ju betalat till rätt bolag eftersom jag har deras info sparad när jag betalar räkningar.

2013-04-16
emcb
emcb

Och deras påminnelse var inte ens en riktig påminnelse, det var bara handskrivet på den nya fakturan, hade lätt kunnat missa det. Det konstiga är att jag aldrig haft problem med företaget under alla år som jag "anlitat" dem.

2013-04-16
emcb
emcb

Men va?! Låter ju helskumt. Va e d för företag som ringer runt på d sättet. Att d ens finns tid att ringa o skälla på folk. Tkr verkligen du ska ringa chefen o tala om hur hon betedde sig. Vill hon att företaget ska görlora kunder så gör hon ju ett bra jobb.

2013-04-16
Adde86
Adde86

.

2013-04-16
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...