App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Allt känns så pissigt

Så mycket är jobbigt just nu. Det är jobbigt att gå upp i vikt, vara förstoppad, konstant vara sugen på saker man inte orkar gå och handla, gråta, ha ont, känna sig ensam. Jag gråter för allt och min stackars sambo fattar ingenting, han förstår verkligen inte, det kan väl inte vara så jobbigt att vara gravid. Jag försöker förklara men han verkar inte vilja förstå. Började gråta idag för att våran hund inte ville ligga och kramas med mig. Började gråta för att sambo inte hann hem och äta mellan sina två jobb. Varför denna äckliga gråt hela tiden? Ensam känner jag mig också, det är jag och hunden, som inte ens vill kramas med mig. Sambo är aldrig hemma. Mina vänner har roligare saker för sig än att umgås med någon som är gravid och tråkig. Familjen har tydligen aldrig tid att hälsa på. Blir gråtfärdig av jobbet också. Har alltid tyckt att jobbet är jobbigt då det är väldigt tungt och stressigt, och jag försöker stå ut. Har sagt att jag tänker gå där tills jag stupar. Men nu är det liksom hundra gånger jobbigare. Har så ont när jag kommer hem ibland så jag inte ens kan gå av smärta. Tack, för att jag fick skriva av mig. Och för att ni orkade läsa. Det känns faktiskt lite bättre nu. Ska ta en långpromenad med den dumma hunden som inte vill kramas, men hon är värd det för hon är trots allt den enda som kan få mig lite glad just nu. Någon annan som känt såhär? Går det någonsin över? Hope so!!

2013-04-16
Sodermanmalin
Sodermanmalin

Började gråta efter promenaden. Mötte sambo nere vid porten, tog fram nyckeln för att låsa upp porten. Fortsätter att hålla nyckeln i handen för att om några trappor låsa upp dörren. Då tar sambo fram sin nyckel och låser upp. Bröt ihop och tyckte att han var otacksam. Haha, sjuk man är. Nu ligger mina älsklingar, sambo och hund, här brevid mig och sover. Sambo med handen på bebismage och hunden med huvudet på mitt bröst. Vill alltid ha det såhär, nu mår man!!

2013-04-16
Sodermanmalin
Sodermanmalin

Jag grät när de avlivade en orm på djurakuten. Hade en period när jag grät för allt möjligt. Det går nog över ska du se. Kramar

2013-04-16
Oskv3
Oskv3

Jag vet precis hur det känns! Men det går över! Under min första graviditet trippade sambon på tå runt mig, jag var som en mina som närsomhelst helt utan förvarning kunde brista ut i hejdlös gråt eller börja skälla ut honom för absolut ingenting! Han bestämde dock själv att ta upp det där med vår BM för att jag själv skämdes och var för feg.. Hon förklarade hur knasigt det kan stå till med gravida kvinnor och efter det lärde han sig precis att läsa av mig ;)

2013-04-16
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Oj men så kan det vara vettu! Om du inte riktigt vet varför du är ledsen så är det säkert bara hormonerna som spelar sin roll.. . Jag gråter med ibland för ingenting! Känner mig väldigt lätt ensam och vill gärna ha folk runtom mig... Jag har sagt till min sambo att han behöver inte förstå, bara han kramar mig och lyssnar när jag behöver det. Då känns det bättre för mig!

2013-04-16
1katarina1
1katarina1

kännner med dig.. oftast ångrar jag att jag ens gick upp ur sängen på morran.. hoppas det snart blir bättre:)

2013-04-16
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...