App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Val av säng

När vår dotter var cirka 11 månader valde vi att byta ut spjälsängen till en resårbotten (120cm) utan ben, den står alltså direkt på golvet. Vi laddade upp med kuddar i hela sängen samt madrass på golvet nedanför så att hon inte skulle ramla ut. Hon har aldrig somnat så bra som hon gör nu och aldrig har hon ramlat ur, när hon vaknar så är det bara att krypa ner bredvid. När vi nattar kan vi lägga oss bredvid henne. Vi har sanrt haft denna lösning i ett år och har funkat hur bra som helst. Det bästa av allt är att hon älskar att sova där, förut kunde det vara så att hon gärna sov med oss, när nu vi vill mysa lite med henne i vår säng så pekar hon på sitt rum och säger "sova där".

2013-04-15
louknu
louknu

Vi bytte också till "riktigt" säng runt 11månader hon har en 90säng men hon sover kanon.. den e inte jättehög men vi har madrassen till spjälsängen under sängen å drar fram den på kvällen så om hon e trött å tar sig ner på natten så landar hon mjukt.. :-) Funkar kanon verkligen å hon sover så mycket bättre än i spjälsängen!

2013-04-15
osisen
osisen

Skönt att ni har hittat ett alternativ. vi märkte när sonen va lite äldre, att han inte sov bra i sin säng utan vaknade ofta men då fick han en vanlig med höga skydd på siorna men att man kunde gå ur själv nere vid benen (bil säng) å gud va han sov mkt bättre

2013-04-15
MorTillTvå
MorTillTvå
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...