App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Men snälla lilla Maj-Britt?!

Jag började jobba i januari, frågade efter inloggningsuppgifter till jobbdatorerna redan första dagen. Sedan fick jag fråga, fråga igen och tillslut maila min chef och fråga IGEN. Förra veckan, dvs när jag arbetat i 2,5 månader kom ett mail till min samordnare, med ett lösenord jag skulle använda. Jag försökte logga in, men det stod att det lösenordet var spärrat. Jag ringde min chef och påtalade detta, och hon skulle meddela Maj-Britt (bara namnet gör mig irriterad just nu) på dataavdelningen. Dagen efter kom ett nytt mail med EXAKT SAMMA LÖSENORD. Okej, tänkte jag, det kanske fungerar nu. Nej då, samma sak, det var spärrat. Något irriterad ringde jag min chef igen och förklarade situationen. Idag kom ett mail till med ett helt nytt lösenord, och dessutom hade Maj-Britt skrivit att "Maria måste göra något fel vid inloggningen. Om det inte fungerar nu får hon komma ner till mig så stadsdelshuset så får vi titta på det tillsammans." What!!??? Tror kärringen på fullaste allvar att jag inte kan använda ett simpelt lösenord? Jag är 28 år, har använt datorer under större delen av mitt liv. Det var ju hon som skickat ut ett felaktigt lösenord från början. Jag har planer på att maila denna Maj-Britt (som jag aldrig träffat) och påtala för henne att innan man är helt säker på att felet inte ligger hos en själv så kanske man inte ska uttrycka sig så som hon gjorde. Fy för henne, tant!!

2013-04-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader

Ja, suck! Hade samma problem på en nygammal arbetsplats i januari. Enligt alla skulle det ju fungera att logga in med användarnamn och sista siffrorna i personnumret, vilket inte alls fungerade. Ringde it-avdelningen själv efter 3 veckor och fick prata med en kvinna som löste problemet på två minuter - mitt gamla konto hade blivit spärrad, så hon fick nollställa kontot och ge ett nytt lösen. Och det hade ingen annan sett på tre veckor, med massor av mejl och två felanmälningar som det aldrig hände något med :P

Hur fel kan man göra när man ska logga in liksom? Fungerar inte användarnamn och lösen så är inte felet ditt! Jösses.

2013-04-16
ChildofJune
ChildofJune

Suck vad tradigt! Jag fick lägga sista dagarna av min föräldraledighet på att ringa, maila, testa för att få igång alla system. Tradigt!

2013-04-15
emcb
emcb

Hahaha! You go girl!

2013-04-15
Sunsweet
Sunsweet

Nu är jag på hugget, det märks va?

2013-04-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...