App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jaha första "övergångstiden" !

I dag är de 40+1 ååh ja verkligen blir galen då ja har sådan värk mellan benen ryggen och magen till o från jätte länge nu. vaknar på nätterna o hoppas de ska fortsätta men de avtar rätt snabbt... Me sonen va de inte alls så här så känns lite "lost" men vet att de kan hålla sig så länge.. Åh bara längtar efter bebis3   Försöker alla fall fgöra något varje dag så man gör något skoj samtidigt som dagarna alla fall går liiite snabbare :P    va gjorde ni om ni gick över tiden? I dag ska vi ut o gå och mata änderna :) blir en sväng ut på gården o "rasta" storebrorsan ;)

2013-04-14
MorTillTvå
MorTillTvå

Gick över 1 vecka förra gången. Jobbade till fredagen, bf va på lördagen. Slemmis gick på sön. På mån storstädade jag sovrummet. På natten sedan fick jag värkar, men framåt fm avtog de :( Så va de sedan hela veckan. Hoppades varje natt. På fredagen orkade min kropp inte mer. Ringde till förlossningen o vi va välkomna in. Men de tog tyvärr ett o halvt dygn ytterligare innan hon ville ut. Tyckte inte tiden va jätte dryg då jag sov mest pga sömnbristen nattetid. Hoppas de går fortare denna gång ;)

2013-04-14
majmamma81
majmamma81

tänkte dammsuga o fixa lite hemma också..fått för mig att de ska hjälpa, om inte så har ja fått de snyggt allafall o testat ;)

2013-04-14
MorTillTvå
MorTillTvå

ja de har du rätt i pinhus! :) 9månader har gått så de handlar ju bara om dagar nu antagligen =) men drygt o deprimerande är de ibland

2013-04-14
MorTillTvå
MorTillTvå

Varje timme, varje dag är du en bit närmre att få träffa bebisen. Jag försökte peppa mig så

2013-04-14
Pingus
Pingus

Gick över en vecka m första. Minns hur drygt det var. Dagen innan vattnet gick putsade jag fönster. Jag tyckte det mesta var rätt tråkigt sista dagarna.

2013-04-14
Pingus
Pingus

Me sonen gick ja över 4 dar men hade inga känningar alls fören de startade

2013-04-14
MorTillTvå
MorTillTvå
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...