App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Första graviditeten

Jag väntar nu mitt första barn med min sambo Johan. Jag är gravid i v.20. :) Jag har redan börjat känna sparkarna vilket för mig otroligt glad! Men jag har redan ont imagen eller a under lite ner mot bäcken benet vilket innebär att jag måste gå med ett speciellt bälte för att hålla allt ihop. Det funkar verkligen suveränt! Så har ni ont eller känner att de nästan som "krampar" kan jag verkligen rekomendera detta bälte! :) Även barnolja mot bristningar är super! :)

2013-04-12
Boziz
Boziz

Vet faktiskt ej om foglossningen kommer av stress. Men jag fick en order om att jag ej fick lyfta över 2kg på 2veckors tid och så fort jag kännde att det högg till eller började göra ont skulle jag lägga mig ner och slappna av. För man kunde tydligen få missfall om man var i förtidig vecka pga att man kunde tydligen få en förtidig förlossning "/ så ja skulle tydligen ta de lugnt. Och använda bältet! :)

så de rådet skulle jag kunna rekomendera dig endast för o vara på den säkra sidan :)!

2013-05-02
Boziz
Boziz

Hm, kommer foglossning av stress och av att man lyfter något? Jag har också besvär men vill inte riktigt erkänna det.. På morgonen är ryggen bra men på kvällen kan jag inte ta av mig byxorna...

2013-04-28
Annabus
Annabus

Bältet har hjälpt mig mycket nu :)

jag har ont av foglossningen så vissa gången vill jag inte ens gå någonstans utan bara ligga. Höll på att få ka in akut förra mådagen om jag ej minns fel pga att dom trodde jag skulle öppna mig, men som tur var så behövdes  det inte. Dock får jag inte lyfta över 2kg på ett tag och stressa. Utan jag ska ta de lugnt och använda bältet :)!

 

Hoppas allas liv mår bra :)!

2013-04-28
Boziz
Boziz

Är gravid i v.19 fick mitt bälte förra veckan älskar det funkar toppen! Kunde gå max( !) 30min innan. Nu börjar det kännas lite efter ett par timmar:-) har riktigt ont av foglossningen !

2013-04-14
Nushki
Nushki

TENS är grymt bra! Hör med MVC eller sjukgymnast

2013-04-12
solskensmamman
solskensmamman

Bältet funkade dock inte för mig :( bara varmbad dygnet runt

2013-04-12
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...