App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

"Detta ska jag skriva om på libero!"

Tänker ni så ibland? När jag var som mest aktiv här tänkte jag så nästan varje dag. Tex när jag hade gift mig, då nästan längtade jag hem för att skriva en tråd om det här. :-P Jag undrar, ni som nyss fött barn? Tänker man på att skriva här, när man ligger och föder? Kanske inte just under det mest intensiva, men innan? Jag blev medlem här när min dotter var tre månader, så jag har inte "upplevt" en graviditet och förlossning här, men det ska bli kul den dagen jag kan joina en ankomstgrupp. :-)

2013-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader

Catpuss: hhahahaha dör av skratt 😝 va söt barnet är

2013-04-12
babybo
babybo

Hehe. Jag står här o skriver nu när d lugnat ner sig lite. Men hade ingen tanke på d i förmiddags när jag knappt kunde klara av värkarna. Epidural is tha shit! :)

2013-04-11
Adde86
Adde86

Haha.. Ja!! Satt med och skrev morgonen när vattnet gått.. Och en stund efter förlossningen ;)

2013-04-11
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Med första barnet tänkte jag inte så. Men med andra var jag väldigt aktiv i slutet av graviditeten. Om du kommer ihåg Hannaochungarna.... så väntade var vi hög gravida samtidigt och det var jätte kul att kolla varje dag om hon fött. Slutade med att hon fick sitt barn dagen efter jag fick mitt :-) Då gick jag faktiskt in och skrev att värkarna börjat och även när vi kommit till bb skrev jag och berättade att jag fött :-) Tror det var mkt beroende på att vi var några som fick bra kontakt där i slutet!

2013-04-10
emcb
emcb

.

2013-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...