App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

"Detta ska jag skriva om på libero!"

Tänker ni så ibland? När jag var som mest aktiv här tänkte jag så nästan varje dag. Tex när jag hade gift mig, då nästan längtade jag hem för att skriva en tråd om det här. :-P Jag undrar, ni som nyss fött barn? Tänker man på att skriva här, när man ligger och föder? Kanske inte just under det mest intensiva, men innan? Jag blev medlem här när min dotter var tre månader, så jag har inte "upplevt" en graviditet och förlossning här, men det ska bli kul den dagen jag kan joina en ankomstgrupp. :-)

2013-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Catpuss: hhahahaha dör av skratt 😝 va söt barnet är

2013-04-12
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Har aldrig haft gallsten så kan inte uttala mig om det. Men den värsta smärtan jag varit med om var när jag skulle dra en envis visdomstand. Trots bedövning och ett "jag ska inte försöka så mycket" satt jag där med en våldsam tanläkares händer som drog och bände så jag trodde att jag skulle dö. Tappa andan flera gånger.. Dumma tandläkare.

2013-04-11
jika686
jika686

Samma här Betty, efter vi satte oss i bilen updatera jag varken här eller fb. Tog allt ett par dagar. Men vet att en kompis vännina bad sin kille updatera allt under själva förlossningen på hennes fb.... Känns... Ja. Riktigt så mycket vill inte jag dela med mig.

2013-04-11
jika686
jika686

Hahaha,det var en snygg beskrivning Catpuss. Jag hade epidural med första, gick från 3 cm till fullt öppen på 4,5 timmar som förstföderska, hade så ont att jag inte var kontaktbar.

Fast det är ju inte själva födandet som gör ont, det är ju allt innan.

2013-04-11
jika686
jika686

Samma för mig som för jika686. Var gott att ha något att göra, åtminstone innan man märkte att det var allvar på riktigt. Men sen under själva förlossningen var jag inte inne något, tog nog några dagar innan jag uppdaterade att sonen hade kommit. Jag har vänner som uppdaterat hela förlossningen på Facebook, det kan jag inte förstå.

2013-04-11
Betty86
Betty86

Hehe. Jag står här o skriver nu när d lugnat ner sig lite. Men hade ingen tanke på d i förmiddags när jag knappt kunde klara av värkarna. Epidural is tha shit! :)

2013-04-11
Adde86
Adde86

Ja jag var ju hemma när värkarna börja och vänta på att mannen skulle komma hem. Stora tjejen sov. Var mycket mer lugnande att skriva lite här än att sitta ensam med värkar och oroa sig.

2013-04-11
jika686
jika686

Jag hade inte en tanke på att skriva om det, inte när värkarna börjat och inte heller när allt var klart. Själv kunde jag inte fatta (och fattar det nog fortfarande inte) hur folk kunde sitta och skriva på internet och skicka från mobilen och allt när man är mitt uppe i det eller bara några få timmar efter. Dagen efter hänga här och så vidare. Jag mådde visserligen inte bra och sov så fort tillfälle gavs.

Hur mådde ni, ni som uppdaterade och hade er?

2013-04-11
Jasie
Jasie

Jag satt ju och skrev när värkarna satte igång och fråga om man kanske ska ringa förlossningen, knäppa jag XD

2013-04-11
jika686
jika686

Haha jo, lite.. Man har fasen blivit störd av denna sidan xD

Jag gick med när jag var gravid första gången. Den gången blev det tyvärr missfall och då tog jag ett uppehåll tills jag blev gravid med mini :) När hon var 1,5 år eller nåt så tog jag ett uppehåll igen tills jag blev gravid med lilleman. Och det är väl snart 1 år sedan jag blev gravid! Det var väl runt den tiden när de bytte struktur på den här sidan?

2013-04-11
xLillaMy
xLillaMy

Haha.. Ja!! Satt med och skrev morgonen när vattnet gått.. Och en stund efter förlossningen ;)

2013-04-11
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Jag vet att jag var inne och skrev på natten när vattnet hade gått och värkarna börjat. Satt ju själv från 2 till 6 eftersom jag inte ville väcka mannen när det ändå inte var "akut". Var härligt med hejarop under tiden :)

Mår jag lika bra denna gången kommer jag säkert gå in här och skriva och försöka uppdatera. Mest för att få lite stöd och för att jag själv tycker att det är så jäkla spännande när andra gör det :D

2013-04-11
Betty86
Betty86

Med första barnet tänkte jag inte så. Men med andra var jag väldigt aktiv i slutet av graviditeten. Om du kommer ihåg Hannaochungarna.... så väntade var vi hög gravida samtidigt och det var jätte kul att kolla varje dag om hon fött. Slutade med att hon fick sitt barn dagen efter jag fick mitt :-) Då gick jag faktiskt in och skrev att värkarna börjat och även när vi kommit till bb skrev jag och berättade att jag fött :-) Tror det var mkt beroende på att vi var några som fick bra kontakt där i slutet!

2013-04-10
emcb
emcb

.

2013-04-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...