App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Panik!!

Som ovan så har jag panik, å känner att de bara blir värre å värre för var dag som går:( Har alltid sett fram mot förlossningen tills i måndags då jag va på tul. Fick då veta att ungefärlig vikt på lill fisen var 4,1kg (37+3 i måndags), fick en tid för ny tul på spec mvc den 22/4 (39+3) igen men jag klarar inte å vänta till dess. Har ringt runt som en tok igår å idag, helt förstörd och försökt få komma till en läkare igen den här veckan för å prata om igångsättning. Fick nyss en tid till på måndag, här där jag bor men åker hellre 7 mil för å prata med läkare som jag anser vara mer seriösa och kan ta mig på allvar. Sitter nu å funderar på om jag ska ringa spec mvc igen å kolla om dom inte kan klämma in en tid senast fre iaf, klarar inte av att vänta till måndag :'( Hon jag fick tid till på måndag skulle säkert förstå mig eftersom hon absolut skulle ha in mig på extra tul på spec mvc 7 mil bort, men vrf ska jag då behöva vänta sååå länge.. Nä usch å fy för dessa dagar, gräver ner mig under täcket igen :'(

2013-04-10
Ampan
Ampan
Barn på 3 år och 11 månader

Jag födde min dotter i v37 för jag blev sjuk och hon också och hon va helt fult utvecklad. Hon är till och med smartare än många i hennes ålder så de är bullshit! Så länge läkarna säger d är okej så är d okej!

2013-04-10
GISN
GISN

Sen stämmer ju inte vikten på tul alltid heller det kan var väldigt missvisande...

2013-04-10
Idussen
Idussen

de är ju inte färdiga riktigt i v. 37. Bättre att vänta! Och som alla andra skriver - det är ju inte kroppen som tar emot, är bara huvudet ute så slinker resten med utan motstånd.

2013-04-10
solskensmamman
solskensmamman

Precis. Jag pratade lite med min bm igår, och alldeles nyss. Hon ringde upp mig. Bröt ihop helt men hon försökte lugna mig iaf å sa att de nog kan starta förlossningen från nästa vecka om läkaren godkänner de, men hon trodde inte de skulle va nå problem så jag får väl hålla tummarna.

2013-04-10
Ampan
Ampan

Skulle precis skriva samma som jika, det är huvudomfånget och inte barnets vikt som är det "värsta" min son vägde bara 3,2kg och hade huvudomfång på 37 medans kompisens dotter vägde 4,5 kg men hade huvudomfång på 34. Så det kan vara väldigt olika! Försök att inte stressa upp dig, gör inte personalen det finns ingen anledning för dig att göra de !

2013-04-10
Betty86
Betty86

Är du rädd för att den är stor?

Om storleken på bebisen ska störa/försvåra förlossningen måste den vara riktigt stor. Och det som ändå påverkar mest är huvudets omfång. Min lilla tjej vägde 4,5 kilo när hon kom ut, vet att det finns några här som fått samma storlek eller större som första barn.

Vad som ger större risk att spricka är (oftast) hur fort förlossningen går eller om man t ex behöver sugklocka.

Har du berättat att du är rädd för bm?

2013-04-10
jika686
jika686
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...