App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Panik!!

Som ovan så har jag panik, å känner att de bara blir värre å värre för var dag som går:( Har alltid sett fram mot förlossningen tills i måndags då jag va på tul. Fick då veta att ungefärlig vikt på lill fisen var 4,1kg (37+3 i måndags), fick en tid för ny tul på spec mvc den 22/4 (39+3) igen men jag klarar inte å vänta till dess. Har ringt runt som en tok igår å idag, helt förstörd och försökt få komma till en läkare igen den här veckan för å prata om igångsättning. Fick nyss en tid till på måndag, här där jag bor men åker hellre 7 mil för å prata med läkare som jag anser vara mer seriösa och kan ta mig på allvar. Sitter nu å funderar på om jag ska ringa spec mvc igen å kolla om dom inte kan klämma in en tid senast fre iaf, klarar inte av att vänta till måndag :'( Hon jag fick tid till på måndag skulle säkert förstå mig eftersom hon absolut skulle ha in mig på extra tul på spec mvc 7 mil bort, men vrf ska jag då behöva vänta sååå länge.. Nä usch å fy för dessa dagar, gräver ner mig under täcket igen :'(

2013-04-10
Ampan
Ampan

Sen stämmer ju inte vikten på tul alltid heller det kan var väldigt missvisande...

2013-04-10
Idussen
Idussen

de är ju inte färdiga riktigt i v. 37. Bättre att vänta! Och som alla andra skriver - det är ju inte kroppen som tar emot, är bara huvudet ute så slinker resten med utan motstånd.

2013-04-10
solskensmamman
solskensmamman

Precis. Jag pratade lite med min bm igår, och alldeles nyss. Hon ringde upp mig. Bröt ihop helt men hon försökte lugna mig iaf å sa att de nog kan starta förlossningen från nästa vecka om läkaren godkänner de, men hon trodde inte de skulle va nå problem så jag får väl hålla tummarna.

2013-04-10
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...