App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mörk urin?

Jag dricker och dricker och dricker, minst 2,5 liter om dagen, ofta lite mer. Ändå är min urin vääldigt mörk och har varit så i några dagar. Är jag uttorkad trots att jag dricker såpass mycket? Eller kan det vara nåt annat? slemproppen har släppt i två mindre delar och jag har haft mensvärk några dagar. Menar inte att förlossningen är på gång för jag vet att slemproppen kan återbildas, men kan det ha nåt med det att göra? Har inte märkt av nåt blod eller så mer än det röda strimmor i slemproppen.. Nån med ideér? Ska ringa bm och förhöra mig imon. Mår ju bra i övrigt.

2013-04-09
Betty86
Betty86

Ja lika bra o ringa!! Haha ja fick lite smått panik härom matten när jag hade förvärkar,.

2013-04-09
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Ja, jag ringer imon. Har ju ändå några andra saker jag vill fråga om. Känner mig hispigare nu med andra barnet. Knepigt :-o

2013-04-09
Betty86
Betty86

Jag har det också och jag dricker mkt vatten. Frågade min bm förra veckan och hon sa att det inte var något att bry sig om. Jag vet inte men det känns ju lite konstigt.

2013-04-09
Oskv3
Oskv3

Bäst å ringa å höra. Det vore ju dumt om den lill* får för sig att komma ut alla redan. . några veckor till ska den allt baka sig! !!

2013-04-09
osisen
osisen

Har även nyligen haft en urinvägsinfektion (behandlad) och svamp pga penicillinet, kan det ha ngt med det att göra? Läste om biverkningar på både svampmedel oc penicillin och stod inget om mörkare urin där..

2013-04-09
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...