App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Några frågor om fb....

Satt med en vän och försökte förstå mig på hur fb fungerade. Hon visade runt mig på hennes sida, vet inte om jag blev så mkt klokare. Nu poppar några frågor upp. Man ska kunna dela in folk i olika grupper. Tex nära vänner och bekanta. Kan jag då dela in nära vänner i en grupp och tex släkt i en annan? Kan jag göra så att bara vännerna då ser vad jag skriver? Hur gör jag det i så fall? Hur många grupper kan man dela in i?

2013-04-09
emcb
emcb

Tack för svaren, nu är jag ännu mer förvirrad ;-)

2013-04-09
emcb
emcb

Varje gång man gör en statusuppdatering kan man välja vilka som ska se den. Bara vissa vänlistor som tex familj, eller alla vänner. Sedan kan man också vara med i slutna grupper. Sådana grupper måste man bli inbjuden till, eller skapa själv. Det som skrivs i en sluten grupp är bara synligt för gruppens medlemmar, man behöver inte ha de övriga medlemmarna som vänner på FB för att se varandras inlägg. Och så finns det öppna grupper man kan gå med i. Oftast intressegrupper av olika slag. Jag är tex med i en intressegrupp där vi diskuterar allt möjligt som rör hundrasen Leonberger och en grupp för oss som har får av allmogeras.

2013-04-09
Isabelle _
Isabelle _

du e fin du mamsan.. ;-)

2013-04-09
osisen
osisen

Osisen; det där lät ju trevligt. Nu blev man ju verkligen sugen på att skaffa Facebook. Du vet, hos mig blir du aldrig bortvald. Du får veta allt, vare sig du vill eller inte. Blubb blubb... ;-)

2013-04-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

åh sånt kan inte jag men jag har ju märkt att ja inte ser när alla mina "vänner" uppdaterat så då antar ja att ja e bortvald från det.. :-)

2013-04-09
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...