App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Korkad Converse-fråga

Är det värre för fötterna att ha converse än att gå barfota? Blir foten ännu mer tillplattad i de skorna? För jag tänker att vi människor egentligen borde vara skapta för att gå barfota och inget är ju plattare än ett golv... Förstår ni vad jag menar? :-)

2013-04-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Catpuss: Ok inte den info jag läst...

"Ingen stor förändring av medellivslängden mellan stenåldern och början av 1800-talet, den låg på 25-35 år. Studier av skelett indikerar att kroppslängden snarare var större i jägarsamhället än i senare jordbrukskulturer."

Inte för att det var det tråden handlade om utan något jag skrev på lite skoj.....

2013-04-09
emcb
emcb

Ha ha ha, ja jag vet, skriver på mobilen ofta och då är det så jobbigt att läsa vad man skrivit eftersom allt är en enda låååång rad, och så ser man efteråt hur mobilen stavat åt en... Blir ju hel tokigt! :-) men lite roligt också!

2013-04-09
emcb
emcb

Emcb; och det kommer att vara du som är frontfiguren för den totala avsaknaden av rätt ord på rätt plats. ;-) hihi. Jag roas alltid av dina svar. I den andra tråden om dessa skor skrev du om concierge... :-P

2013-04-09
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Olika behov av fett= olika behov av det....

iPhone, i framtiden kommer de tro att vår generation bara upphörde med all rätt stavning...

2013-04-09
emcb
emcb

Jag älskar converse, stolrena o passar till d mesta. Men egentligen har jag för breda fötter för converse, som tur är så töjer de ut sig.

2013-04-09
Adde86
Adde86

Vi behöver stöd för våra hål fötter för att inte få problem med knän, höfter och rygg. Olika människor har olika behov av fett men converse skor har inget stöd alls för hålkorten vilket nästan alla andra skor har. Ortopeden avråder ifrån converse, vill man ha dem ändå bör man ha en extra sula i med stöd får hålfoten. Om människor hade problem med detta på stenåldern när de gick barfota vet jag inte... Men å andra sidan levde dem inte till sin 20års dag heller ;-)

2013-04-09
emcb
emcb

å vi e nog inte gjorda för att gå barfota åå asfalt.. dessutom var vi nog inte byggda på samma sätt på den tiden som man inte hade nåt på fötterna . ;-) skor eller lindor runt fötterna har ju funnits ganska många hundra år..

2013-04-09
osisen
osisen

ja får inte heller ont men det tar på knä å fötter enligt fotexperterna.. :-)

2013-04-09
osisen
osisen

Älskar converse.. Men skälv fick ja super problem med fötterna :( vilket är väldigt vanligt.. Meeeen tänkte köpa ett par nya och inlägg till denna gången :)

2013-04-09
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...