App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Strunta i gåstolar m.m.

Jag upptäckte att det gått snabbare att inte använda gåstolar till barnet. Första barnet använde gåstolen till och från men upptäckte med mitt andra barn att det går snabbare och är bättre att barnet får lära sig själv, gåstollen vart lite som ett hinder bara. Hur ska man lära sig sj om någon/något annat gör jobbet åt en. Gåbilar och sådant är ju roligt men då har ju barnet tagit sig över de största hindren själv. Att få lära sig och kämpa stärker ju självkänslan.

2013-04-09
nenut
nenut

Och ska man tro på ts råd ska man inte heller hålla sitt barn i händerna när de börjar gå med stöd... Det borde ju också försena i så fall ;-) om de nu ska lära sig helt själva...

2013-04-09
emcb
emcb

Som sagt.. Gåstolen var guldvärd.. Och lillan älskade den.. Och gick 4 dagar innan sin 1års dag.. Och de kallar jag inte sent!!!

2013-04-09
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader

Båda mina barn har använt gåstol och båda gick stadigt dagen de blev 9månader! Så om gåstolen försenar är jag glad att vi använde den! ;-) pratade med en sjukgymnast om gåstol och hon sa att forskning som gjorts visar att gåstol kan försena att barnet börjar gå själv med 2veckor.... Så ta, jag håller inte med dig. Tror att ditt andra barn helt enkelt var lite senare än ditt första barn.

2013-04-09
emcb
emcb

fast använder man den såpass mycket att den hämmar barnet så användrr man den för mycket..
har dock inte använt gåstol till nån av barnen då det inte funnits varken plats eller ja sett någon mening med dem.. hade en till grabben som han satt i typ 10 ggr max men varken han eller ja gillade det..

2013-04-09
osisen
osisen

Håller med båda föregående, gåstolen är en super grej!

2013-04-09
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...