App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tipps på hur jag kan underhålla 5åring....

Samtidigt som jag måste ta hand om jätte sjuk 2åring?

2013-04-09
emcb
emcb

Du kan lägga ett stort papper eller sätt ihop 3 A4 papper och lägg dom på bordet. Lägg fram måla färg och låt han börja på en sida sätt på lugn musik och låt han måla när du stoppar musiken så ska han flytta ett steg. Sätt på olika låtar och be han måla det första han tänker på 😊 väldigt mysigt

2013-04-09
babybo
babybo

Jo det skulle jag kunna göra om liten inte hade så hög feber och gråter nästan hela tiden pga värk i örat och hals. Men blir han lite lugnare gör vi nog så, tack för tipset!

2013-04-09
emcb
emcb

Problemet är att stora var först sjuk i över en vecka, nu är liten sjuk... Så jag har två barn som är vääääldigt uttråkade. Vi h ar gjort allt, tror jag.
Stora gillar att pyssla så det har vi gjort. Här laddat ner nytt spel till ipaden så den har han fått ha lite när jag tex ska lägga liten. Tv har det fått bli på morgonen och när jag ska laga middag. Ibland en film mitt på dagen då de varit sjuka och trötta, bra att ligga på soffan och vila.
Stora behöver egentligen få komma ut och leka, cykla, gunga, springa i skogen. Men han vill inte gå ut själv i trädgården och längre än så får han inte gå själv.
Tänkte att vi kan baka idag men så såg jag att mjölken inte räcker... Får se om jag kommer på något annat att baka utan mjölk.
Det är ju lite svårt att hitta bra aktiviteter för stora när jag samtidigt måste sitta på golvet och titta i små barns böcker med liten....
Igår fick ha laga lunch (med stöd av mig) det tycker han är jätte kul. Får se vad liten tillåter idag....

2013-04-09
emcb
emcb

Vad gillar han att göra? Pärlplattor? Trolldeg? Måla/rita? Film? Pussel?

2013-04-09
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...