App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Värkar?!

Hej! Har haft molande mensvärk som kommit och gått i drygt tre dagar nu och även en hel del sammandragningar. Igår fick jag springa på toa flera flera gånger. Inatt har jag vaknat några gånger av att jag har haft ont i magen. Men nu har det varit en annan sorts ont. Det liksom sticker lite över hela magen, och gör ont ungefär som att jag skulle ha värsta krampen i musklerna över hela magen, det håller i sig en stund (30 sek drygt) och sedan ger det med sig och återkommer efter ett tag igen (efter hur länge vet jag inte ännu då jag lyckats somna om mellan varje gång). Kan det vara riktiga värkar på gång?!

2013-04-09
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 5 månader

Hoppas jag känner en sådan tydlig skillnad när det väl är dags....verkar ju som att några inte märkt när de fått de riktiga värkarna. När jag hade mensvärks molandet för några dagar sedan och det ibland var kraftigare värk så gick jag i alla fall ut med hundarna och åkte till mataffären, men begav mig inte iväg på några längre saker. Var ju osäker på om det bara var kroppen som förberedde sig eller om det var något på riktigt som var på gång.

2013-04-13
Hnoss
Hnoss

Jag funderade oxå på det innan men när jag vaknade 3 på natten av smärta sp fanns det inga tvivel det kändes på ett helt annat sätt mot innan mycket ondare

2013-04-13
Idussen
Idussen

Det har jag också funderat på...att jag ska veta när det verkligen är riktiga värkar på gång... Just nu har mitt stannat av då jag åkt på magsjuka, blä! :( Men när jag hade mensmol för några dagar sedan så var det ganska stark värk emellanåt och även endel tryck nedåt. Vid ngt tillfälle fumderade jag till och med på om bebisen var påväg ut ;) Men bara falsklarm ;)

2013-04-13
Hnoss
Hnoss

Nu sedan ett par timmar tillbaka har jag börjat känna av lite mensmol igen. Och i förmiddags när jag gick på toa så kom vad jag är rätt säker på en del av slemproppen i form av en väldigt slemmig och riklig flytning. Kanske närmar mig så sakteliga i alla fall :)

2013-04-10
Hnoss
Hnoss

Sofie_fi: Hoppas dina värkar blir mer regelbundna snart, så att du får din bebis! :)

2013-04-10
Hnoss
Hnoss

Inga värkar här överhuvudtaget....har sovit som en stock inatt förutom är jag behövt kissa :S För min del dröjer det nog ytterligare....

2013-04-10
Hnoss
Hnoss

Väntan är absolut tråååkig! Framförallt för att man inte kan låta bli att tolka in varenda liten signal som kroppen ger ;) Men har bestämt mig nu för att försöka koppla bort det tänket och att jag kommer märka när det drar igång på riktigt. För se om min hjärna lyder mig :P Det enda jag just nu känner är att mitt revben gärna får sluta göra så fruktansvärt ont! Hoppas jag kan sova inatt!

2013-04-09
Hnoss
Hnoss

Haft det så i över två veckor nu. Sååå tråkigt att vänta och vänta

2013-04-09
solskensmamman
solskensmamman

Hoppas det kommer igång snart:-)

2013-04-09
AnnaA86
AnnaA86

Var helt säker på att det var på gång! Pga att mitt ena revben känns som att det är typ brutet så var jag tvungen att gå upp på morgonkvisten och ta två alvedon...revbenet har fortsatt göra ont hela dagen, men värkarna lugnade ner sig och jag har bara haft lite svagt molande mensvärk och sammandragningar några gånger under dagen. Lurad av min egen kropp :P Får väl se om det drar igång igen. Nu mot kvällen har jag börjat känna lite lite värk igen...

2013-04-09
Hnoss
Hnoss

Så där hade jag natten innan min förlossning :)

2013-04-09
Liisa89
Liisa89

Låter som att det kan vara på gång, jag hade oxå som mensvärk dagen innan det satte igång på riktigt. Mina riktiga värkar kändes bara strax ovanför blygdbenet och strålade ut mot ljumskarna. Om du är osäker kan du ringa förlossningen och fråga, det gjorde eftersom jag hade trott att värkarna skulle kännas i hela magen:)

2013-04-09
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...