App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Stanna på bb

Brukar man stanna över natt efter andra förlossningen också? Förstår att det beror på från fall till fall, men efter en förlossning utan komplikationer?

2013-04-08
Gramfalt88
Gramfalt88

Man måste inte stanna i 6tim efter förlossning, ingen kan tvinga dig. Men det är rekommendationerna. En bekant till mig har fött barn, gått och duschat för att sedan åka hem. Hennes barn liksom bara glider ut :-) hon har bara skrivit på ett papper att hon åker hem på egen risk typ...

2013-04-09
emcb
emcb

Minsta är ju 6 timmar man måste stanna. Sedan beror det på omständigheterna, båda mina är ju födda lite senare på kvällen och ¨åka hem mitt i natten var inte aktuellt. Med första stannade vi i flera dagar med andra åkte vi hem så fort vi fick, vilket blev vid 4 på em. Men allting gick så mycket bättre med andra, mådde nästan oförskämt bra efter fl med henne och hon sög tag bra direkt.

2013-04-09
Yrwen
Yrwen

Dottern föddes vid 17 på kvällen, vi ville gärna åka hem men minimum är 6 timmar så vi fick stanna till dagen efter. Åkte hem vid 12 efter läkarbesök :)

2013-04-08
Superhallon
Superhallon

Jag stannade två nätter efter att jag fick andra barnet. Men en vän blev utkörd ca6tim efter förlossningen. Vi båda hade normala förlossningar. Men min vän fick komma tillbaka nästa dag och blev då inlagd i två dygn pga bebisen inte kom igång med amningen och bara sov....

2013-04-08
emcb
emcb

Där jag födde sa det att minsta tillåtna tid att stanna, var sex timmar, om allt var bra. Jag födde yngsta barnet på kvällen och stannade därför över natten och fram till första läkarundersökningen var gjord, blev ungefär femton timmar.

2013-04-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...