App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

gråter sönder snart...

Jag och mitt ex ska ha ett barn ihop som kommer komma nu i augusti. Vi bråkar massa och gjorde slut pågrund av hans drog och alkoholproblem samt att han inte ville bli pappa. Nu vill han bli pappa igen, är bara så rädd... pågrund av hans drogproblem osv, vill inte att mitt barn ska hamna i en sån miljö. Kommer gråta sönder varje gång jag måste lämna ifrån mig min dotter.... vet inte vad jag ska ta mig till ... gråter sönder snart!

2013-04-08
ungmamma1994
ungmamma1994

Ställ kravet att han måste vara 100% drogfri om han vill ha en relation med sitt barn och dg.
Ring familjerådgivningen och be om råd. Är ni. En gifta får du automatiskt hela vårdnaden om ni inte skriver något annat, vilket jag hoppas att du inte gör i nuläget!
Tror att du mår bäst att att ta avstånd ifrån din kille tills han bevisar att han kommit på benen och kan ta hand om sig själv i första hand, sedan får ni se hur han får plats i er lilla familj.
Och du.... Det finns tusentals killar där ute som net håller på med sådan sk*t och behandlar kvinnor med respekt! Så sörj honom inte för mkt, det finns andra mkt bättre killar som är värda dig! Du kan inte rädda pappan till ditt barn, det kan han bara göra själv!

2013-04-08
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...