App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orgasm?

Hm ja, detta är säkert en väldigt skum fråga och jag tror nog egentligen inte det är nåt problem, men man läser och hör så mycket olika så... skapar muskelsammandragningar i orgasm nåt obehag/skada för bebisen?  Är i v 14 idag, och jag ÄLSKAR sexet med sambon, tror nästan det blivit snäppet skönare just nu under graviditeten i vissa ställningar. Jag har aldrig lyckats komma under sex, men nästan nu... problemet är att oron över frågan ovan sabbar lite. Jag kan egentligen inte tänka mig det ska vara nåt problem, men så får man höra att vissa blivit avrådda sex eller orgasm första  3 månaderna. Jag har hittils inte haft nåt problem, möjligtvis fått lite molvärk efteråt tidigt men ingenting nu. Ung och frisk för övrigt, inga problem hittils i graviditeten..

2013-04-08
Reebbbecca
Reebbbecca

Då var det som jag tänkte :) Nu har jag iofs inte lyckats med det än höhö, men det är bra att veta ju. ;P Har inte haft några problem hittils, fick sammandragningar el dylikt en dag efter jobb men det var varningstecken på att jag inte skulle lyfta lika mycket längre verkade det som... bebis mådde bra åtminstone och var livlig som fan. :)

2013-04-10
Reebbbecca
Reebbbecca

Mycket skitsnack! Kör på bara och njut!

2013-04-10
aksofia
aksofia

Jag var jätte jätte superkåt de första månaderna av min förra graviditet och vi hade massor av sex och jag fick orgasm varje gång, ibland flera ggr på en dag, och min pojk tog aldrig skada, han hade en glad å lycklig mamma så han var också nöjd där inne antar jag:)

2013-04-08
Klockarkatten
Klockarkatten

Sex anses vara bra att ha tillochmed, OM du inte haft problem, typ blödningar elr liknande. Sex släpper ut massa bra hormoner i kroppen som gör att du mår bra- vilket gör att magen med mår bra ;) Men fråga din bm om du är osäker

2013-04-08
1katarina1
1katarina1

Barnet tar ingen skada av att du får orgasm. Så njut. Jag önskar att jag kunde oxo :)

2013-04-08
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...