App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inget är som väntans tider...lr?

Ja börjar bli så trött på o va grav. är 39+2 i dag o vill bara att bebis ska komma ut. ja har sovit dåligt ett tag nu, vrider även o vänder på mig varje kväll ja ska sova för får inte till nån bra ställning. mår illa var o varannan dag o är lätt irriterad!  5 dar till bf men kan lika gärna va 19 :/   hur mår ni andra?

2013-04-08
MorTillTvå
MorTillTvå

oj ser att ja e lite seg på vissa inlägg haha blir för mkt ibland.

ja i går kom de typ en droppe blod när ja kissa o även i dag men inget mer... mensvärken o illamåendet håller i sig...bebis mår bara bra va ho bm igår.

urs de e synd om oss tycker de kan ta o komma ut nuuuuuu! :D

2013-04-09
MorTillTvå
MorTillTvå

Har 21 dagar kvar till BF. Har haft en helt ok graviditet och har det väl fortfarande rätt lindrigt med lite halsbränna emellanåt, ett revben som känns som att det gått av och lite sömnstörningar... Nu har jag sedan tre dagar tillbaka haft molande mensvärk som kommit och gått och väldigt oregelbundna sammandragningar. Idag har jag sprungit på toa flera flera ggr. Kanske att det är ngt på gång?! Hoppas ;) Men självklart får bebis komma när den är redo :)

2013-04-08
Hnoss
Hnoss

39+3 idag. Trött och är så tung så pallar inte göra så mkt. Ryggen, höfterna pallar inte många minuters gång eller stående så känner mig begränsad. Längtar så till bebis vill komma ut. Känner mig också mer kissnödig sista veckan men inte lika törstig som jag varit. Idag har jag knappt några sammandragningar heller. Tycker varje dag är sig olik. Men börjar bli väldigt rastlös nu. Varit redo ett tag :)

2013-04-08
Sofie_fi
Sofie_fi

Bara en gång, oj! Själv måste jag upp en gång i timmen sen några veckor :P

12 dagar kvar till BF och kom precis hem från MVC. Nästa möte är inbokat BF+2.

Alla värden såg jättebra ut, som de har gjort hela tiden. Blodtrycket nu låg på 121/77, hjärtfrekvensen på 156-158 och symfusmåttet 35.

Jag har lite foglossning, halsbränna och är ordentligt trött både i kroppen och skallen, men i det stora hela har jag det ganska lindrigt.

2013-04-08
Mikka85
Mikka85
Barn på 3 år och 2 månader

här e en till som längtar sönder snart å få träffa bebis, har 2 veckor kvar till bf..just idag e jag riktigt trött å som tur e så tog sonen en tupplur så jag ska lägga mej å vila en stund innna sambon kommer hem..

ska till mvc imorrn.

vaknar ca 1 gång per natt å behöva kissa men vrider å vänder mej flera gånger under natten..

2013-04-08
wintersorrow
wintersorrow

Lider m dig! :/ jag har 14 dagar kvar idag o d känns som en evighet. Oxo trött, irriterad, sover dåligt så jag nästan vänt på dygnet. Bebisen har väldigt tydliga o ibland smärtsamma rörelser. Jag har sagt att den är välkommen ut, mer plats här ute hos mamma o pappa, men den nappar inte på d :) snart förhoppningsvis. Har du haft några känningar?

2013-04-08
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...