App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vaknar 1 gång i timmen!

Hej allihop! Jag har en son på 9 månader, han har sovit relativt bra hittills. Vaknat å ätit eller fått nappen sedan somnat om. Men nu senaste 2v så vaknar han 1 gång i timmen, sätter sig upp i sängen å gråter/skriker! Antar att det är någon fas, men det jag undrar är vad jag kan göra för att hjälpa honom och få honom att inte vakna hela tiden! börjar bli en väldigt trött mamma! Ammar honom fortfarande, så sambon kan tyvärr inte ta nattmålen, välling de ratar han totalt! På dagarna är han precis som vanligt äter jätte bra och sover bra på dagen, inga som helst problem då. Men efter läggningen då händer det något! Har ni erfarna mammor något förslag på vad jag kan göra?

2013-04-08
EmmaSa
EmmaSa
Barn på 2 år och 10 månader

Det jag kan råda dig är att, om möjligt, prioritera din egen sömn framför annat, när din son sover på dagen! Min son hade en period när hans längsta sammanhängande sovstund var två timmar på eftermiddagen. Gissa om jag ogärna ämnade hemmet på eftermiddagarna?! Totalvägrade bland annat läkarbesök på bvc, eftersom de bara hade läkartider på eftermiddagarna... Har man äldre barn också, är det ju svårt. Men annars råder jag dig som sagt att sova allt du får, när ditt barn sover. Städning, disk och annat praktiskt hör till de områden som din sambo faktiskt kan ta istället.

2013-04-08
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Hur lång tid tog det för era barn komma över denna fas? Som det känns nu är det hopplöst! Men känns dock lite bättre nu när man hör att fler har haft de så här. Är väll bara å vänta ut och kanske flytta över honom helt i våran säng tillsvidare.

2013-04-08
EmmaSa
EmmaSa

Har läst om nattskräck och det känns inte som att det är de. För han är vaken då han gråter och skriker. Nattskräck då gör dom allt i sömnen som jag förstår av det jag läst.

2013-04-08
EmmaSa
EmmaSa

jag har absolut ingen erfarenhet men har du läst på om nattskräck?

2013-04-08
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...