App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Feber

Min dotter har nu sedan nästan 2 dygn feber som har legat mellan 38,5-39 grader. Vi har hälsat på mina föräldrar och min mamma var/är sjuk ( enl henne har hon en lunginflammation). Hon var så himla snällt och hostat på mig och min man. Vi båda blev också sjuka, jag med feber och han bara lite förkyld. Som sagt nu min dotter som är 10 mån. Hon har dock haft fingrarna i munnen hela tiden. Kan dock inte se nån tand eller att det är nån på väg. Vid de andra sex stycken som hon har fått, har hon inte haft feber.  Min fråga/frågor: Hur länge har era barn haft feber i samband med att de fick tänderna? När ger ni nåt mot febern? När har ni tagit kontakt med läkaren?

2013-04-07
Sweden
Sweden

Har dina haft feber när de fick tänder? Om ja, hur länge? Kännd skönt att höra, så gjorde jag med febernedsettande och fick nåt dummt kommentar av min syster.

Tack för svaret!

2013-04-07
Sweden
Sweden

Jag ger feber vid 39 och uppåt, är de väldigt påverkade vid 38 och uppåt ger jag även då men inte om de bara är lite hängiga. Så länge de äter och dricker bra brukar jag inte oroa mig. Har dem haft feber i en vecka kontaktar jag läkare.

2013-04-07
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...