App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad ska era 2-åringar ha på fötterna i vår och sommar?

Förra året köpte vi ett par klassiska Kavat, för hon höll precis på att lära sig gå och då ville vi köpa ett par "rejäla" skor. Nu i år känns det inte lika viktigt. Hehe. Tänkte nån sorts "gympasko" och ett par sandaler. Sen gummistövlar! Vi köpte i höstas, men de är typ använda två gånger. De är varmfodrade i själva fot-delen. Det kan man inte ha i sommar va? :-P Så, vad ska era små ha på sig?

2013-04-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Det var på nyheterna om concierge förra våren, ungdomar älskar dem och formproblemen har ökat något enormt med det nya modet!

2013-04-09
emcb
emcb

Till min 2åring köpte vi kavat men de är vanliga kympaskor, det är ett bra märke som har koll på vad som är fotriktigt för de små. Blir sedan sandaler med täckt tå, vill inte ha skrapade tår här! Gummistövlar har han haft fodrade men får bli ofodrade vid nästa lön.

2013-04-07
emcb
emcb

ja såg på barnprogrammen en dag å då va det en sån där fotgubbe med som gör inlägg till skor.. han sa det att converse e inte bra för någon varken för fötter eller resten av kroppen.. det kan man ha ibland men man ska inte ha det vsrje dag jämt..
han tog upp dessa då de e omåtrligt populära!!
ja har ju själv såna å ja tycker de e jättebekväma men skulle ja köpa till barnen skulle det vara som extraskor..

2013-04-07
osisen
osisen

sen bör man tänka på om det finns babbycars på dagis för i så fall rekommenderar jag skor med en rejäl gummitå annars e de snart alldles trasiga

2013-04-07
osisen
osisen

e möjligt sandalerna blir ett par crocs..

2013-04-07
osisen
osisen

ett par sandaler blir det.. självklart med tå!!!!!sen får det bli några gympadojor av nåt slag.. hon har ju sina "skateskor" som e bra men nåt likande kanske.. får se va ja hittar.. hon har ju så tjocka fötter så hon kan inte ha vad som helst..
gummistövlar måste hon ha med då hon inte har några alls.
sen har hon ju sina kängor de lila ja köpte som funkar kanon nu men blir lite svettigt till sommaren.. funkar väl nu på våren å gråmulna dagar..
gillar ju converse modellen men man ska ju intr ens som vuxen gå lonstant i såna eftersom de e så platta så ja vet inte om det e så bra till barnen då.. så det blir nog något med lite mer följsam sula..

2013-04-07
osisen
osisen

Tänkte inhandla sandaler, gympaskpr och gummistövlar.. Lillan blir två i juni.. ;)

2013-04-07
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

:-)

2013-04-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...