App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Aj!

Måste bara beklaga mig lite! Ibland gör det fruktansvärt ont när bebisen sparkar uppe vid revbenen :( Och av ngn anledning så har bebis fått för sig att ligga och nöta långa stunder vid höger sidas revben. Det gör ont! Aj :(

2013-04-05
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 5 månader

Inatt har jag haft extremt ont vid revbenet :( Har prövat att ändra ställning emellanåt och det har hjälpt ngt. Samtidigt har jag haft mensvärk hela natten som kommit och gått och blivit lite starkare framåt morgonen...kanske är latensfasen jag kommit in i?! Hur som helst funderade jag ett tag inatt på om nedersta revbenet fått sig en törn. Inte skönt vid sammandragningarna, då har det gjort rejält ont i revbenet :( Ja ja, nu ska jag sluta klaga ;) Har tagit alvedon och det har hjälpt lite, så det är väl bara att stå ut ;)

2013-04-06
Hnoss
Hnoss

Känner igen det där, jag satt alltid hängandes åt ena sidan mot ett armstöd för att bli liiite längre på andra sidan där bebisen tryckte (om du förstår hur jag menar). Har har en vän som fick en spricka i nedre revbenet och blåmärken pga sparkande bebis, hon hade rejält ont!

2013-04-05
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...