App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nytt jobb

Är i v 13+4 och arbetar för tillfället på en akutmottagning som sjuksköterska. Det är långa dagar, stressigt, dåligt med raster och många moment som kan vara fysiskt jobbigt. För första gången i mitt liv lyssnade jag på min kropp och sa upp mig igår! Idag har jag fått ett nytt jobb som kommer passa mig mycket bättre + att jag får högre lön. Att vara gravid har lärt mig att tänka på min och barnets hälsa och sluta sätta andras hälsa före min egna. Så om du inte trivs på jobbet eller inte få set stöd ni behöver, lyssna på hur kroppen mår! Jag är så mycket gladare nu! Även om min graviditet har varit relativt enkel hittills, så är en stressig miljö dåligt för min och mitt barns hälsa! Nu går jag bara och väntar på 7 maj då vi ska på ul och förhoppningsvis se vår lilla junior. ;)

2013-04-05
hhultengren
hhultengren

Grattis!

2013-04-12
Midjar
Midjar

Kul!

2013-04-12
Midjar
Midjar

Grattis!

2013-04-12
Midjar
Midjar

så skönt för dig grattis! tyvärr här i norrköping (eller närliggande) e de inte så lätt me jobben =/ till o me städ e svårt å få

2013-04-05
MorTillTvå
MorTillTvå

De va inte dåligt me nytt jobb så fort.. Tyvärr funkar de inte för alla.. :/ hade gärna bytat jobb.. Men de finns inga jobb.. Man barn så ska de försörjas med.. Men visst kan man säga upp sig om man fått ett annat jobb!!

2013-04-05
Linz
Linz
Bebis på 10 månader

Vilket flyt du har. Grattis!

2013-04-05
Pingus
Pingus
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...