App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ni som har fb, varför tycker ni så mycket om det?

Och nu vill jag inte höra det uppenbara, att man kan hålla kontakt med vänner och familj som bor långt borta eller som man sällan träffar. Hur ofta är ni på fb och hur länge? Vad gör ni när ni går in på fb?

2013-04-04
emcb
emcb

Kollar loppissidan, slöläser stausar, länkar blogginlägg dit, spelar någongång ibland och lägger upp foton på en sida där man tävlar om dagens foton.
Dessutom planeras en del möten och delas information där. Vet inte exakt hur mycket tid jag lägger men allt som allt 1-1,5 timme om dagen om man räknar med stunderna jag loggar in med mobilen. Brukar läsa nyheter eller kolla in fejjan ibland när jag har tråkigt.

2013-04-04
Toffsan
Toffsan

Uch ja.. Alldeles för ofta för att egentligen på läsa vad folk skriver, helt meningslöst.. Alldeles för lätt me mobilen i hand o bara klicka inpå fb ;)

2013-04-04
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

å just det.. köp å säljgrupper e rätt kul åxå..

2013-04-04
osisen
osisen

ja e inne ofta å kollar läget.. tycker det e kul å se va gamla klasskompisar har för sej vilka som bildat familj å fått barn.. ja e nyfiken av mej så ja jag tycker det är riktigt roligt att läsa om andras liv åxå..
sen ser ja öven va närmare vänner har för sej på veckorna.. ja e ingen telefonperson å gillar inte å tala i telefon så mycket men vill ju gärna ändå ha lite mer regelbunden kontakt än va ja hade innan fb så detta passar min person mycket bra..

2013-04-04
osisen
osisen

Jag håller koll på vännernas födelsedagar.

Jag chattar med de som bor utomlands och som är dyrt att ringa till.

Jag lägger ut inbjudningar till barnens kalas för att låta alla få veta, eftersom vi har väldigt stor släkt och det skulle kosta och ta evigheter att ringa runt till alla.

Jag läser lite statusuppdateringar för att hänga med lite i vad som händer i min bekantskapskrets. Utan fb skulle jag i princip inte veta nånting!

Jag får nys om bra artiklar och tv-klipp, t ex om politik och hälsa.

Köper begagnade barnkläder m.m. i köp&säljgrupper.

Spelar lite tidsfördrivande spel.

Sammanlagt lägger jag ca en timme/dag i snitt.

2013-04-04
Mikka85
Mikka85

Jag slösurfar mest och kollar vad andra har för sig. Kul att se bilder på andras barn som man inte träffar så ofta :)

2013-04-04
Superhallon
Superhallon

Jag är mer beroende i att trycka på mobilen så fort jag inte har något för mig, så då är fb bara ett fördriv

2013-04-04
Liisa89
Liisa89

Läser om vad som händer i folks liv, både genom bilder och status. Det är beroende framkallat haha ;) underbart att kunna gå in och se hur vänners barn etc utvecklas när man bor långt ifrån varandra :)

2013-04-04
Joohannaa
Joohannaa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...