App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Havandeskapsförgiftn​ing - symptom

Igår var jag inne på Antenatalen på östra för en kontroll av misstänkt havandeskapsförgiftning. Jag låg tydligen på gränsen o de kunde inte göra nåt utan bad mig ta d lugnt o höra av mig ifall jag skulle få några symptom. Jag har inte märkt av nåt förutom att bltr stigit o jag hade protein i urinen. Nu känner jag ett litet tryck i huvudet o vet inte om d beror på h.f. eller på att jag borde somna om men inte kan (04.19 är klockan nu) Hur känns h.f. huvudvärken, ni som råkat ut för d?

2013-04-03
Adde86
Adde86

jag gick med skarp huvudvärk de två sista månaderna av första grav, sista månaden fick jag tom göra en skallröntgen för d blixtrade ordentligt..blev tillslut igångsatt men trots blodtryck å lite protein i urinen å bebis mådde tiptop å d tog minst 4 läkare innan de tilllslut satte igång mej så anlände sonen med vag förlossning 4 dagar före bf, vi åkte hem samma dag han va beräknad.

väntar nummer två nu å har känt av blixtrar etc 2 gånger å haft rejäl huvudvärk sista månaden, men blodtrycket e jättebra å ingen protein i urinen...

har läst nånstanns att d e tydligen vanligare med havandeskapsförgiftning med första barnet, men vet inte om d stämmer..

2013-04-08
wintersorrow
wintersorrow

Sist jag va hos bm så va de inga konstigheter med protein i urinet, mitt blodtryck här alltid varit lite lågt och de va inte heller någon stor skillnad på de. Huvudvärken nu verkar ha försvunnit. Men kommer den tillbaka i morgon så får jag helt enkelt ringa o kolla upp de.

2013-04-03
Maria8702
Maria8702

Man ska nog höra av sig så snart man känner av nåt. Min huvudvärk blev aldrig värre så jag mår ok nu. Får se var proverna visar imorgon hos BM. Men har du, som jag, högt bltr o protein i urinen så ska du inte ta lätt på huvudvärk. Ring hellre in en gng för mkt än en gng för lite.

2013-04-03
Adde86
Adde86

Hur länge ska man ha haft huvudvärk för att behöva åka in o kolla ? Jag har varit trött och seg dom senaste 2 dagarna, men fick nu strax innan middagen ont i huvet. Jag har haft väldigt mycket migrän innan graviditeten så jag dricker bra med vatten och har gjort de även idag. Har tagit en Alvedon 655mg men den vill inte riktigt släppa :/ sitter typ vid tinningen.

2013-04-03
Maria8702
Maria8702

Hej mitt satte sig under ögonbrynet konstant huvudvärk, trött och blev även yr. Gick till v 35 sen blev det akut snitt och jag blev som en ny människa :) lycka till

2013-04-03
Pafo
Pafo

Jag fick också åka in till antenatal med havandeskapsförgiftning. Hade 3+ protein och högt blodtryck men mådde bra, kände inte av någonting. Blev dock igångsatt eftersom jag ändå hade gått över tiden :-)

2013-04-03
Sunsweet
Sunsweet

Jag kände mig helt matt och det blixtrade framför ögonen, ljuskänslig och huvudvärken kändes jobbig på något vis. Jag låg på gränsen oxå å de tänkte satt igång mig på bf men nu kom han ku ändå.

2013-04-03
Idussen
Idussen

jag hade inte ont i huvudet eller mådde annorlunda..men jag hade havandeskapsförgiftning och blev igångsatt. så åk in och kolla. hellre för många ggr än för få. jag var inne varannan dag i en och en halv vecka och sen fick dom sätta igång.ta det lugnt pch lycka till

2013-04-03
schmitten13
schmitten13

När jag var hos bm så var mitt blodtryck högt och protein i urinen och få sa hon att om jag fick huvudvärk så skulle jag åka in direkt och det fick jag och då blev jag inlagd och senare igångsatt!

2013-04-03
iortiger
iortiger
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...