App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havandeskapsförgiftn​ing - symptom

Igår var jag inne på Antenatalen på östra för en kontroll av misstänkt havandeskapsförgiftning. Jag låg tydligen på gränsen o de kunde inte göra nåt utan bad mig ta d lugnt o höra av mig ifall jag skulle få några symptom. Jag har inte märkt av nåt förutom att bltr stigit o jag hade protein i urinen. Nu känner jag ett litet tryck i huvudet o vet inte om d beror på h.f. eller på att jag borde somna om men inte kan (04.19 är klockan nu) Hur känns h.f. huvudvärken, ni som råkat ut för d?

2013-04-03
Adde86
Adde86

Man ska nog höra av sig så snart man känner av nåt. Min huvudvärk blev aldrig värre så jag mår ok nu. Får se var proverna visar imorgon hos BM. Men har du, som jag, högt bltr o protein i urinen så ska du inte ta lätt på huvudvärk. Ring hellre in en gng för mkt än en gng för lite.

2013-04-03
Adde86
Adde86

Jag fick också åka in till antenatal med havandeskapsförgiftning. Hade 3+ protein och högt blodtryck men mådde bra, kände inte av någonting. Blev dock igångsatt eftersom jag ändå hade gått över tiden :-)

2013-04-03
Sunsweet
Sunsweet

Jag kände mig helt matt och det blixtrade framför ögonen, ljuskänslig och huvudvärken kändes jobbig på något vis. Jag låg på gränsen oxå å de tänkte satt igång mig på bf men nu kom han ku ändå.

2013-04-03
Idussen
Idussen

När jag var hos bm så var mitt blodtryck högt och protein i urinen och få sa hon att om jag fick huvudvärk så skulle jag åka in direkt och det fick jag och då blev jag inlagd och senare igångsatt!

2013-04-03
iortiger
iortiger
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...