App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tjoohoooo... eller inte

ligger på sjukhuset nu .. grabben har inte sovit nåt än men vi har iaf kommit till ett rum och en avdelning. . väntar på en narkossyrra som ska försöka få i en slang nånstans så han kan få antibiotika intravenöst.. har inte ro i kroppen att somna eftersom ja vet att de kommer snart igen. . borde pinka men inte ens det orkar jag gå upp å göra. . känner mej stressad av situationen samtidigt som jag känner mej lugn på nåt konstigt vis.. hatar det här... blääää för denna skithals ungen har fått!!!

2013-04-03
osisen
osisen

Skickar massor med styrke kramar! Och jag beklagar verkligen att din farfar gått bort!

Man är sådan som människa att man prioriterar det som är viktigast just nu. Så du gör rätt i att ta hand om din son och låter sorgen efter farfar finnas i bakgrunden. Det innebär inte att du sörjer mindre för det, du låter bara din son få din energi just nu!

Hoppas att din son får bra hjälp nu och slipper ha ont!

2013-04-03
emcb
emcb

fast ja har blivit erbjuden mat men ja kan ju inte sätta mej och äta när inte han får :-(
ska snart smita ut å flytta bilen då passar jag på å käkar lite godis ja har med mej iaf ;-)
annelie.. nej det va ju inte det.. han har inte haft ont i nacken utan halsen. Men han vågar väl inte riktigt säga det eller om han kanske inte kände att det var halsen. . han har ju haft detta innan flera gånger och de trodde defått bort det för gott men efter två års uppehåll har det kommit tillbaka.
operationen är för att ta bort det var som samlas i halsen på honom. . Just nu buktar halsen ut av infektionen. . det gör jätteont så fort han rör huvudet. .

å som om detta inte var nog så dog min farfar inatt. . han låg i byggnaden bredvid. .
nu var det inte helt oväntat å han va gammal men nu känns det inte som jag får tid å sörja honom för jag e upptagen med grabben. . Iofs e väl levande viktigare än döda men ändå. . känner mej känslokall..


2013-04-03
osisen
osisen

Det är jobbigt att vara inlagd! Men vad skönt att ni äntligen fick hjälp nu!!! Så dumt att föräldrar inte längre får mat när man är inlagd med barn, för hur lätt är det att gå iväg och köpa mat när man faktiskt har ett barn att ta hand om... Kram!

2013-04-03
emcb
emcb

nu har äntligen en narkossköterska lyckats få i en slang i armen.. det blev mycket skrik och protest men tillslut så.. sammanlagt fem hål varav ett som funka.. tre inatt å två idag.. han hade även dumma vener när han va mindre å de fick sticka gång på gång..
han e ju så rädd så han skriker såfort de närmar sig så det e svårt å veta om det faktiskt gör ont eller om det bara e rädslan för smärtan. Nu väntar vi på att de ska ringa från röntgen så vi får göra den där ct grejen så önh doktorn vet vad de har å göra med .han har inte ätit sen lunch igår så ev får han dropp snart eftersom han inte får äta fall det blir operation!
Nu ser han iaf på barnkanalen å ja sitter i en go fåtölj.. efter 2h sömn känns det helt ok just nu å bara ligga här å slösurfa..
får se när jag får möjlighet å dricka å äta men sålängr han går på svält kan ju inte ja käka å dricka.. iaf inte så han ser å ja kan ju inte direkt smita iväg.

2013-04-03
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...