App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tjocka flytningar

Va nyss på toan å pinka, kände strax innan jag va klar att de va nå annat än urin som kom oxå. Tittade å såg typ en vit tjock å slemmig flytning, haft flytningar tidigare men inte sådär tjocka mm.. Äckligt å skriva om jag vet, men tänkte ifall de kanske kunde vara slemproppen? Eller ska den vara "genomskinlig" med lite blod i?

2013-04-02
Ampan
Ampan

Efter att jag hittade de här (se nedan) på en info sida igår så känner jag mig rätt säker på att de va proppen som lossna igår:) dessutom vaknat ett par ggr under natten med ordentlig värk, och även känt av de under dagen.. Hoppas hoppas han vill komma idag:)

1. Slemproppen (initialblödning)
Slempropp kallas den geléaktiga klump som sitter i livmoderhalsen som ett skydd för barnet.
En del kvinnor får mot slutet av graviditeten en slemmig flytning, ibland med blodstrimmor i. Det innebär att slemproppen har gått och det är ett bevis på att förlossningen närmar sig. Men det kan fortfarande dröja flera dagar innan det är dags.
Man behöver inte ringa sjukhuset utan kan lugnt invänta nästa tecken på att förlossningen är på gång.


2013-04-03
Ampan
Ampan

Haft ordentliga värkar i några dagar men har vart rätt lugnt idag. Prata med förlossningen igår, ska åka in när jag har värkar m 10 mins mellanrum. Bara å vänta å se om de sätter igång ordentligt snart då :)

2013-04-02
Ampan
Ampan

Tror de mycket väl kan varit slemis. Men de kan ju tyvärr dröja ett tag till iaf 😔

2013-04-02
majmamma81
majmamma81

Kan mkt väl vara slemproppen. Ring förlossningen o fråga för säkerhets skull. Några värkar eller så?

2013-04-02
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...