App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ångest av att sjukanmäla sig

Hatar att ringa jobbet och meddela mig sjuk, ännu mer nu när jag är gravid. Vet inte varför. Förr var jag aldrig sjuk, nu har jag jätte dåligt immunförsvar vad jag än petar i mig och sen att bli gravid på det gör inte saken bättre. Var envis igår, hjälpte till o måla/tapetsera och bar ett badkar. Knappt sovit på hela natten för haft så ont och tror jag förvärrat foglossningen tillfälligt. Ringde därför jobbet o förklara detta och sa att jag inte kommer idag men imorn. Har världens bästa arbetsplats så var inge surt över det. Men jag känner mig som en påse skit och min sambo tycker jag borde kunna jobba för så farligt ont kan jag väl inte ha... Men det har jag ju.. :( Hur får man bort ångesten?

2013-04-02
loveisjustyou
loveisjustyou
Barn på 3 år och 9 månader

Jag tänkte tvärtom när jag var gravid. Det är enda gången jag inte haft dåligt samvete när jag sjukanmälde mig. Annars har jag också jättesvårt för det. Men jag tänkte som så att det var inte för min skull, utan för bebisens, och man är gravid under en relativt kort period. Då har man rätt att vara "ego" tycker jag!
Sjukanmäl dig med gott samvete när du är sjuk eller har ont. Ingen tackar dig för att du sliter ut dig helt och hållet.

2013-04-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Förstår dig helt och hållet. Bär absolut inget tungt speciellt inte när du har foglossning det blir så mycket värre !!!!

Säg nej när du blir tillfrågad !!!!

2013-04-02
Atlantis
Atlantis

Min sambo har stöttat mig super bra innan och hon har verkligen förstått att jag har ont. Är ändå 50% sjukskriven för det oxå. Men känns som att det är skamligt att sjukanmäla sig, hatar o ringa o göra det. Men kan knappt gå nu för har så ont så inte gjort mkt nytta på jobbet ändå..

2013-04-02
loveisjustyou
loveisjustyou

Usch ja! Vet hur du känner, jag e precis likadan! Tror det betyder att vi har hög arbetsmoral :) Jobbigt att dessutom ha en sambo som inte förstår, ett tips är ju att ta med honom/henne till bm som får förklara, det brukar gå in då vad jag förstått här. Se till att vila ordentligt idag, och va hemma i morgon med om du har ont! Viktigast är ju att du och bebis mår bra!

2013-04-02
KerstinCecilia
KerstinCecilia

Tänk på dig själv o bebisen. O hoppa över att bära fler badkar. Jobbet klarar sig alltid!

2013-04-02
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...