App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ont i vänster sida

Är nu i vecka 26 och har väldigt ont i vänster sida av magen! Har haft det till och från nu i två dagar, försöker vila men det släpper inte, oavsett om jag går, sitter eller ligger. Det håller liksom i sig hela tiden.. Har väl varit vissa stunder då det släppt. Var på bio idag, men blev så obekväm i vänster sida att jag var tvungen att gå ut en stund.. Vad är detta?! Någon som vet?

2013-04-01
1katarina1
1katarina1

För mig var det nere vid magen och inte revbenen... Men jag ska till bm på fredag, ska ta upp det då! Känner att han sparkar hela tiden och igår hade jag inte ont alls så det var väl vanligt grav.symptom.. :)

2013-04-03
1katarina1
1katarina1

hade ont i vänstra sidan. sjukvårdsupplysningen sa att det kan vara njursten eller tarmarna som spökar. . för mig var det nog det sistnämnda. .

2013-04-02
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 4 månader

Låter precis som att bebisen ligger och trycker. Blir värre sen när det blir riktigt trångt i magen när en häl ligger och trycker mot revbenen;) men det är värt besväret;)

2013-04-02
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Det känns mer som att det spänner över hela magen och när jag tittar på den framifrån i spegeln så är magen typ sne! Det är en värk i hela vänster sida, typ som en muskel eller ngt som vill explodera... Jag får nog ringa bm om det inte går över :(

2013-04-02
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...