App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i vänster sida

Är nu i vecka 26 och har väldigt ont i vänster sida av magen! Har haft det till och från nu i två dagar, försöker vila men det släpper inte, oavsett om jag går, sitter eller ligger. Det håller liksom i sig hela tiden.. Har väl varit vissa stunder då det släppt. Var på bio idag, men blev så obekväm i vänster sida att jag var tvungen att gå ut en stund.. Vad är detta?! Någon som vet?

2013-04-01
1katarina1
1katarina1

För mig var det nere vid magen och inte revbenen... Men jag ska till bm på fredag, ska ta upp det då! Känner att han sparkar hela tiden och igår hade jag inte ont alls så det var väl vanligt grav.symptom.. :)

2013-04-03
1katarina1
1katarina1

Är det uppe nära revbenen eller längre ner? Jag har ont på vänster sida uppe vid under rev enen och det är troligtvis magen som bebis trycker på. Ät små portioner ofta, mitt blir iaf värre när jag ätit.

2013-04-03
InezFinez
InezFinez

hade ont i vänstra sidan. sjukvårdsupplysningen sa att det kan vara njursten eller tarmarna som spökar. . för mig var det nog det sistnämnda. .

2013-04-02
josefinejimmy
josefinejimmy
Bebis på 8 månader

Låter precis som att bebisen ligger och trycker. Blir värre sen när det blir riktigt trångt i magen när en häl ligger och trycker mot revbenen;) men det är värt besväret;)

2013-04-02
Mizzstoltz
Mizzstoltz

Det känns mer som att det spänner över hela magen och när jag tittar på den framifrån i spegeln så är magen typ sne! Det är en värk i hela vänster sida, typ som en muskel eller ngt som vill explodera... Jag får nog ringa bm om det inte går över :(

2013-04-02
1katarina1
1katarina1

kan det kanske vara så att bebisen har lagt sig o trycker på en nerv? jag hade jätteont ett tag då min bebis bestämde sig för att lägga sig o trycka på en nerv, men rådfråga din bm om du e orolig!

2013-04-02
sandris87
sandris87
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...