App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

stackars grabben.. vilken jäkla otursvecka

börjar i onsdags med en mosad tå.. va hemma torsdagen då han inte kunde gå.. till akuten å röntga men allt såg bra ut. . på fredagen fick han ont i halsen. . på lördag åkte vi till akuten igen då han knappt kunde svälja sin egen saliv.. han va jättesvullen å ville inte röra huvudet.. han fick efter fyra timmars väntan utskrivet röväckliga kåvepenin som vi får slåss om för att få i honom.. han har gått å spänt sig så när det gjorde som värst ont i halsen så han har nu nackspärr å kan inte röra sig :-( å har jätteont i nacken istället! plus att han känner av halsen än.. dessutom blev han så åksjuk på vägen hem från akuten så han spydde ner min mammas bil.. tycker så synd om honom. . varför ska allt komma på en gång?

2013-04-01
osisen
osisen

sitter på akuten igen.. när ja kom hem från jobbet såg ja att halsen är svullen så det e ju med största sannolikhet samma problem om igen vi som trodde detta var över!!!
Det kommer ta några timmar sa sköterskan å hon verkar tycka att vi inte ska vara här men jag känner att jag vill fan inte va hemma om det säkert mer. . tänk om det börjar svälla inåt istället.. nu har det ju aldrig gjort det men hur ska man va säker. .

2013-04-02
osisen
osisen

Usch vad jobbigt! För det första får de inte neka dig att komma till vc, du/ni har rätt att komma dit även om de råder er till att ni inte behöver det! Det är er rättighet! Kram och lycka till!

2013-04-02
emcb
emcb

Vi kom till sköterskan sen skicka de hem oss iaf inte hjärnhinneinflammation kunde hon konstatera.. MEN ungen har gråtit halva natten för det gör så ont.. ingen hjälp från vc idag.. men nu börjar det krypa fram att det kanske inte e nacken han har mest ont i utan halsen.. men han har ju käkat kåvepenin så halsflussen borde vara borta nu så då återstår en sak som ja knappt vågar tänka å det e hans jävla skitröv halsproblem som han haft sen liten .
han blir ju stel, får ont utanpå osv.. ska ringa vc imorgon igen å be att få komma iaf å ta snabbsänka åtminstone å att de kollar så det inte är något som växer i halsen igen!!! faaaaaan... tänk om han måste genomgå ännu en jävla operation det skulle innebära att de intr löst problemet å detta kan återkomma igen å igen å igen i all evighet..så nu ber jag alla hålla tummarna för grabben å för att ja ens får komma till vc imorgon.. känner mej maktlös.. varför har man inte rn magnetröntgen i bakfickan för?!?!?!

2013-04-02
osisen
osisen

Hur har det gått?

2013-04-02
emcb
emcb

Usch vad jobbigt för er alla! Hoppas han får bra hjälp!!! Kram

2013-04-01
emcb
emcb

nu sitter vi på akuten iaf.. jäkla unge vakna å va otröstlig å hade så ont å han kunde varken titta i taket eller ner mot magen :-(
feber påväg upp.. gav han ipren å så åkte vi i n.. hellre att en sköterska får kolla iaf än å vänta till imorgon.. skulle ju aldrig förlåta mej själv om det inte är nackspärr å vi väntar..

2013-04-01
osisen
osisen

Stackars killen! Man är fasen dålig när man inte ens vill ha godis. Det är iallafall ett säkert tecken på att jag är dålig. :-/ Och stackars din mamma också, måste jag tillägga. ;-)

2013-04-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Mitt tipps är att ni varvar Alvedon och Ipren för att få maximal smärtlindring. Blir lättare att dricka, äta och nacken får en chans att slappna av lite. Har ni badkar? Ett varmt bad kan kännas skönt eller en varm dusch. Har ni vetevärmare, värm och lägg över nacken. Hoppas han kryar på sig nu! Stackarn :-(

2013-04-01
emcb
emcb

Vi ska ringa vc imorgon igen men jag tror inte det e någon fara. . hans ena muskel e väldigt spänd å det är bara den som gör ont säger han.. han har ingen feber längre (sen lördag).. han blir illamående när vi åker bil ganska ofta å det va bara just då som han klagat på illamående å detta va åxå i lördags.. han har inget problem med ljuset å han va ute i solen å lekte idag.. men som sagt vi ringer vc imorgon å pratar med dem..
huvudet har han inte ont i heller förresten..
men nu blev jag ändå lit nervös.. fast min magkänsla säger att det e vanlig nackspärr . men ändå.. jaja.. skulle han bli väldigtdålig i natt får vi ju åka in såklart..

2013-04-01
osisen
osisen

inte ens det går ner.. :-( han äter lite mat man bara myrlite.. han fick ändå bestämma idag.. han har inte ens smakat på påskgodiset han fick !
han har ont hela tiden så han e jättenere hela tiden.. vill ha tillbaka min grabb igen

2013-04-01
osisen
osisen

:-(

2013-04-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...