App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Något på g?

Har haft jätte mycket sammandragningar väldigt tätt hela dagen. Brukar ha en del men dessa är mycket jobbigare. Nu på kvällen har jag nästan hela tiden och det hugger jätte mycket neråt så det gör fruktansvärt ont. Jag har också varit dålig i magen hela dagen. Beräknat förlossningsdatum är i morgon.

2013-03-31
Tokir
Tokir

Hurra. D börjar hända grejer :)

2013-04-09
Adde86
Adde86

Fick en hinnsvepning i morse vid 11 tiden å nu klockan halv 1 gick mitt vatten! Har haft lite små värkar men inte så mycket så vi skulle komma in vid 11 i morgon om det inte satt igång mer innan :)

2013-04-09
Tokir
Tokir

Usch din stackare! Ja man blir ju trött! Men som du säger man får tänka på att det bara tar en närmare sin bebis så snart!

2013-04-06
Tokir
Tokir

@Tokir, Har själv befunnit mig i Latensfasen enligt min barnmorska i 7 dagar nu. Sjukt jobbigt att ha oregelbundna och regelbundna värkar var sjunde min som varar i ca 1-2 min typ fyra timmar i sträck var och varannan natt och konstant molande menvärk och ryggvärk. Det smärtar också när bebis trycker på ner så jag knappt kan kissa. Men snart inom några dagar så är det nog dags för förlossningen. Jag har nu gått sju dagar efter BF. Men varje dag är en dag närmre bebis. Lycka till med er latensfas.

2013-04-06
smantha
smantha

Har det hänt nåt hos er? Här står det stilla! Har druckit hallonblads te, hoppat på pilates boll, gått promenad testat sex men det funkar inte! Så nu blir det väl att vila å hoppas på det bästa!

2013-04-05
Tokir
Tokir

Ne jag hade ju förvärkar med 7 minuters mellanrum i söndags kväll/ natt men det bara försvann å har inte känt något alls dom senaste dagarna :/ så det är väl bara att tålmodigt vänta

2013-04-03
Tokir
Tokir

Usch stackars dig! Jag har varit livrädd för att åka på något nu när det är så nära! Hoppas verkligen du hinner bli bättre innan!

2013-04-02
Tokir
Tokir

Oj haha jag har också städat hysteriskt men dom senaste dagarna har det inte gått så då Har gubben fått göra det åt mig när jag får panik å tycker det behövs! Här har det inte hänt något ennu det har inte kommit tillbaka men magen är kaos så vi får väl se. Ska till barnmorskan idag. För oss är det första så det är väldigt spännande! :)

2013-04-02
Tokir
Tokir

Spännande att läsa o få erfarenheter :) sj har man bf 15/6

2013-04-02
Dotter2013
Dotter2013

Oj såg att du skrivit datumet nu :) då är det ju dags!

2013-04-01
Tokir
Tokir

Ja riktigt spännande! Får man fråga hur lång du gått? Jag hade sammandragningar eller förvärvar som gjorde jätte ont igår kväll/ natt som kom med 7 minuters mellanrum exakt. Så jag tog en tablett å gick å la mig hade jätte svårt att sova men sen i morse var det borta. Bara att vänta å se vad som händer :)

2013-04-01
Tokir
Tokir

Ne trodde för någon dag sedan att den kunde ha gått men tror det kan ha varit flytningar. Mäter att jag har ont och magen blir hård med 7 minuters mellanrum ungefär men har varit oregelbundet under dagen. Oj tre dagar hoppas det kommer igång för dig! Även om sammandragningarna inte alltid gör jätte ont är dom ju rätt jobbiga.. Speciellt när man bara väntar på att det ska komma igång!

2013-04-01
Tokir
Tokir

Kan vara på gång. Själv haft sammandragningar i tre dagar nu, och dom blir bara kraftigare å kraftigare för varje som kommer. Hoppas på att kunna sova under natten.
Va väldigt dålig i magen i torsdags, vilket tydligen oxå kan va ett tecken på att de är på gång. Har din slempropp släppt ännu?

2013-03-31
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...