Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Från RS-virus till förkylningsastma :(

Lilleman åkte på RS-viruset runt nyår och har nu fått förkylningsastma pga av det. Så nu har vi ännu en gång blivit inlagda på sjukhuset då han har svårt att andas. Funderar på att flytta ifrån Sverige under vinterhalvåret. Är det inte förkylningar så är det magsjuka. På 3 mån har det inte gått en hel vecka då alla har varit friska! Nu får det bannemej bli sommar!

2013-03-31
eileenokoth
eileenokoth

Ropa när du kommer på lösningen!
Hemskolning under vintern (fast utomlands då) kanske?!?

2013-04-05
emcb
emcb

emcb: fy vad tråkigt! Det är som att få en lugn vecka för att förbereda en för fler sjukdomar. Ja, man får hitta ett sätt att fixa med ekonomin, sen är det ju så klart skola för barnen och lite annat. Hmm, får grubbla lite mer på hur man kan fixa det :) Krya på er!

2013-04-05
eileenokoth
eileenokoth

Millan, ja man försöker ju att inte vara så mycket bland folk, problemet är bara att min 6-åring går i förskoleklass med 42 andra sjukdomsburna barn, så fort man hämtar henne åker man på ngt :(

2013-04-05
eileenokoth
eileenokoth

Jag skulle absolut kunna tänka mig flytta utomlands under vintern, gillar att resa och avskyr dessa långa vintrar med sjukdomar.. Nu har vi börjat om med sjuka barn igen, hela familjen var friska i en vecka... Men hur löser man det ekonomiskt, ledigt ifrån jobb m.m.

2013-04-05
emcb
emcb

jag har nästan stängt in mig under vintern, min son föddes fem veckor för tidigt så han e född i februari. först va man instängd på sjukhuset i två veckor och sen vi kom hem så har vi knappt vågat oss utanför dörren, alla butiker är ett strängt nej på att gå in i iallafall fram till maj månad när rs-viruset börjar dala.

2013-04-05
millan282
millan282

Usch det är så att jag bara blir förbannad! Det är samma här, innan barn blev jag sällan sjuk, och stora tjejen var sällan sjuk, tills hon började skolan och då börjades det, och i samma veva föddes lilleman. Frågan är hur man får till det med barn och ekonomin om man skulle flytta åka runt oktober och komma tillbaka i april? Sverige är ju ett fint land annara, det är bara den förbaskade vintern som suger! Hoppas våra små kryar på sig snart

2013-03-31
eileenokoth
eileenokoth

Jag vet precis hur ni har det. Mini fick också rs virus som bebis och har nu astma, vilket min stora också har. Vår familj (spec) barnen har varit sjuka konstant sedan julas. Nu har vi haft en vecka då vi varit friska men idag har barnen fått feber... Jag har aldrig haft svårt för vinter halvåret... Tills jag fick barn. Vill också flytta till varmt land under vintern!

2013-03-31
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...